slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Aqara Smart Hub M2

5.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
222
10
pre 12 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

Aqara Smart Hub M2 (2.4 GHz Wi-Fi Required), Smart Home Bridge for Alarm System, IR Remote Control, Home Automation, Supports Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit and IFTTT

 

✽NAPOMENE: Akara Hub M2 zahteva bezbednu Vi-Fi mrežnu vezu od 2,4 GHz. Jedan Akara Hub M2 može da poveže do 128 Akara uređaja (potrebni su Zigbee repetitori). Zigbee 3.0 podrška, podržava sve najnovije Akara uređaje zasnovane na najbržoj, najstabilnijoj i energetski efikasnoj tehnologiji.


Infracrvena kontrola od 360° : Kontrolišite postojeće IR uređaje kao što su ventilatori, klima uređaji, televizori iz bilo kog dela vaše sobe glasom i putem kućne automatizacije (samo za upotrebu u zatvorenom).


Ethernet RJ45 port i USB napajanje: Žična veza preko Ethernet RJ45 za dodatnu stabilnost i kraće vreme odziva. Fleksibilnija instalacija sa USB napajanjem (preporučuje se pover bank sa prolaznim punjenjem).


Kućna automatizacija i alarmni sistem: Radi sa svim Akara uređajima za kreiranje sveobuhvatnog, pametnog sistema automatizacije kuće. Akara Hub M2 je opremljen ugrađenim zvučnikom koji se može koristiti na različite načine: bezbednosna upozorenja, zvono na vratima, budilnik i podesivi melodiji zvona (potrebni su Akara uređaji za decu).


Sveobuhvatna kompatibilnost: Akara Hub M2 čini vaše Akara uređaje kompatibilnim sa širokim spektrom pametnih kućnih ekosistema i glasovnih pomoćnika. Podržani su Apple HomeKit, Google Assistants, Aleka, IFTTT i još mnogo toga.

ID Oglasa: #147892529
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.