slika
slika
1 od 2

Javljač opasnih gasova CP-01

3.499 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
17
0
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Darko
Član od 27.12.2011.
Svi oglasi
Javljač opasnih gasova CP-01

CP01 je fiksni detektor gasa instalira se na mestu gde postoji potencijalna opasnost od gasa za merenje kiseonika, toksičnog gasa ili zapaljivog gasa. Pogodan je za neeksplozivne sredine. Komunicira sa centralom preko 4-20mA analognog izlaza ili RS485 digitalnog signala. Karakteristike: Otporan na vodu i prašinu, 2 relejna izlaza za 4-20mA tip, ekonomičan sa stabilnim performansama.

 

Description
CP01 is a fixed gas detector installed in a place where potential gas hazard exists to measure oxygen, toxic gas and combustible gas. It is suitable for non-explosive environment use. It communicates with the control panel through 4-20mA analog output or RS485 digital signal.

Application
Hospitals, restaurants, hotels, car parks, refrigeration industry or industrial areas where explosion protection is not required.

Features
Water and dust proof
2 relay output for 4-20mA type
Economical type with stable performance
Small size, easy to install
ID Oglasa: #160409259
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.