slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

3-Way WiFi Smart Power Strip with USB A+C 17 W Fast Charger,

4.000 din

Futog
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 9 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Vukasin
Član od 15.05.2012.
1. Pametna Vi-Fi integracija Besprekorno integrišite svoj razvodnik u vaš sistem pametne kuće. Kontrolišite bilo koju utičnicu i USB port na daljinu preko svog pametnog telefona ili glasovnog asistenta kao što je Amazon Aleka ili Google Assistant. Uključite ili isključite uređaje, postavite rasporede i pratite potrošnju energije — sve na dlanu.
2. Raznovrsne opcije utičnica: Sa tri 230V AC utičnice, nikada vam ne ponestane opcija povezivanja za vaše važne uređaje. Od prenosnih računara i lampi do sistema za kućnu zabavu, ovaj razvodnik je dizajniran da zadovolji vaše potrebe.
3. Dvostruki USB-A i USB-C port: Opremljen USB-A i USB-C portovima, ovaj produžni kabl vam omogućava ultra-brzo punjenje za sve vaše uređaje. USB-C port podržava isporuku snage 17V i obezbeđuje brzo punjenje pametnih telefona, tableta, pa čak i laptopova.
4. Dizajn koji štedi prostor Naš razvodnik karakteriše kompaktan i elegantan dizajn koji ne zauzima nepotreban prostor. Bez obzira da li ga stavite na radni sto, noćni stočić ili centar za zabavu, on se neprimetno uklapa u svako okruženje.
5. Bezbednost dece Razvodnik je dizajniran sa bezbednošću na umu. Utičnice su opremljene zaštitnim poklopcima za decu kako bi zaštitili mališane od slučajnih strujnih udara.
6. Pametna kompatibilnost i upravljanje glasom: Kompatibilan sa popularnim glasovnim asistentima kao što su Amazon Aleka i Google Assistant, ovaj razvodnik vam omogućava da kontrolišete svoje uređaje glasovnom komandom. Uživajte u praktičnom radu bez upotrebe ruku.
7. Daljinsko upravljanje putem APLIKACIJE Preuzmite aplikaciju Smart Life da biste daljinski kontrolisali svoje uređaje. Uključite/isključite utičnice, postavite rasporede i pratite potrošnju energije na pogodan način sa svog pametnog telefona. Nema više brige o ostavljanju uređaja uključenim kada niste kod kuće.
8. Energetska efikasnost: Iskoristite energetsku efikasnost tako što ćete zakazati vreme isključenja za svoje uređaje. Smanjite svoj ekološki otisak i uštedite na troškovima električne energije bez napora.
ID Oglasa: #163688223
Informacije
Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.  

Moguce licno preuzimanje uz predhodni dogovor u Novom Sadu, Futogu.

Garancija na ispravnost.

Ne radim zamene i ne radim povrat novca za pogresno narucene artikle.

Kontakt KP Poruke/Viber.

Vukasin 060 0 164 264

Marko 065 926 4721
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.