slika
1 od 1

Elektro materijal i rasveta

Kontakt

Smederevska Palanka
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
ElektroMax88
Član od 05.09.2023.
Svi oglasi
 Elektromax je prodavnica elektromaterijala i rasvete. Kod nas mozete pronaći sve što se tiče elektromaterijala i rasvete. Distributeri smo za Austrijsku kompaniju Schrack Technik. U ponudi: kontaktori, osigurači, fid sklopke, kompaktni prekidači, motorne zaštite, tlačne sklopke, grejaci za bojlere i TA peći kao i prateća oprema, reflektori, paneli, panik lampe, plafonjere, lusteri/visilice, sijalice, grejalice za kupatila, senzori pokreta, senzori dan_noć, zvona, kablovi, kleme, zastitne rukavice, spahtle, fangle, tiplovi, košrafi, silikon, pur pene, ulične svetiljke, razvodne table, razvodni ormari, kablovski kanali, standardna galanterija, modularna galanterija i OG galanterija.

Sve informacije na navedeni broj telefona ili posetite našu prodavnicu koja se nalazi u ulici: Vuka Karadzića 26. Smederevska Palanka
ID Oglasa: #166186673
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.