slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Teckin Smart Home SP21 inteligentna WiFi utičnica 3 kom

2.000 din

Požarevac
Kao novo - nekorišćeno
46
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Maki
Član od 20.02.2019.
Svi oglasi
Teckin Smart Home SP21 inteligentna WiFi utičnica.

Lako daljinsko upravljanje putem aplikacije.
Upravljajte svojim domom s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme pomoću tableta ili pametnog telefona putem besplatne aplikacije Smart Life (možda nije dostupna na poljskom).  Možete istovremeno kontrolisati onoliko pametnih utičnica koliko želite.

Upravljanje glasom uz Amazon Alexa.
Pametna Wi-Fi utičnica je kompatibilna sa Alexa, Google Home i IFTTT.  Nakon uspješne aktivacije, Alexa aplikacija počinje tražiti novi uređaj.  Možete koristiti i glasovnu komandu "Alexa dry neue Gerä te" (možda nije dostupna na poljskom).

Fleksibilni rasporedi i funkcija tajmera.
Kreirajte rasporede za pametni priključak na svom pametnom telefonu i odredite kada se vaši uređaji trebaju automatski uključiti i isključiti.  Takođe izbegavajte nepotrebni režim pripravnosti.

Pametna utičnica za vaš pametni dom.
Osim rasvjete, u svoj pametni dom možete integrirati i sve druge električne uređaje.  Svi članovi porodice takođe mogu upravljati uređajem putem pametne utičnice.

Kompaktna veličina.
Mini pametna utičnica može uštedjeti više prostora.  TECKIN WLAN pametna električna utičnica ima CE, RoHS certifikat.  Napravljen je od vatrootpornog ABS materijala, naprednog niklovanog mesinga i nadograđenog pametnog čipa, koji osigurava sigurnost za vašu porodicu.

specifikacija:

Bijela boja.
ID Oglasa: #161439828
Informacije

TEL: 064-555-00-03

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.