slika
slika
slika
1 od 3

alarm za kucu dvoriste zvuk lajanja psa novo

5.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
55
2
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

Virtual K9 je idealan za vaš dom, kancelariju, prodavnicu, posao ili bilo koje mesto kome je potrebna stalna sigurnost psa čuvara. Plaši potencijalne uljeze imitirajući zvuk opakog psa koji laje (ili alarm) kad god se neko približi. Prema američkom ministarstvu pravde, „prisustvo pasa je bliska zamena za boravak ljudi i većina provalnika izbegava kuće sa psima. Samo pritiskom na dugme na daljinskom upravljaču, virtuelni K-9 vam pruža sve prednosti pas čuvar bez visokih troškova hrane za pse i računa za veterinara plus nikada nećete morati da ga vodite u šetnju ili da ga pokupite nakon njega! Koristi mikrotalasne pećnice da „vidi kroz zidove i aktivira alarm, zvono ili snimanje nemačkog ovčara u režimu napada čim se detektuje pokret. Zvono je odlična funkcija za vlasnike prodavnica da ih obavesti da je kupac ušao u prodavnicu ili kod kuće kao automatsko zvono na vratima koje će vas upozoriti na posetioce koji se približavaju. Imajte na umu da će osetiti kretanje kroz većinu zidova (drvo, cement, cigla, štukatura, staklo, itd. ), ali neće raditi kroz metalne zidove, zidove sa metalnim klinovima, zatamnjeno staklo ili izuzetno debele zidove.

Karakteristike

Mikrotalasni signal može da "vidi" kroz zidove i otkrije nekoga ko se približava sa više od 10 stopa

Tri režima: pas koji laje, zvono ili alarm

Napaja se AC adapterom (uključen) ili 3 AA baterije (nisu uključene) za privremenu upotrebu tokom nestanka struje

Bežični daljinski upravljač za aktiviranje/deaktiviranje jedinice, promenu režima zvuka ili aktiviranje paničnog alarma u slučaju nužde

Daljinski upravljač velikog dometa (50+ stopa takođe radi kroz zidove)

Osam nivoa jačine zvuka sa maksimalnom jačinom od 120 dB

ID Oglasa: #161552329
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.