slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Brennenstuhl Detektor dima

27 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
18
4
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nestedago
Član od 22.08.2017.
Svi oglasi

NOVO! Brennenstuhl Protivpožarni WiFi alarm (detektor dima)

 

  • Brennenstuhl Connect Wi-Fi detektor dima vas odmah upozorava prodornim alarmnim signalom (85 Db) u slučaju pojave požara i dima, upozorava vas bez Wi-Fi-ja kao konvencionalni detektor dima sa jasno uočljivim alarmnim signalom čak iu odsustvu , Wi-Fi detektor dima i toplote će vas brzo obavestiti putem aplikacije, pod uslovom da imate aktivnu internet vezu i da ste prijavljeni na aplikaciju, push obaveštenjem na vaš pametni telefon, zahvaljujući priloženom materijalu za montažu.  
  • Wi-Fi alarm i detektor dima se mogu montirati brzo i lako, koristiti u Brennenstuhl Connect Smart Home bez dodatnog prolaza ili čvorišta. Testirani detektor dima sa dugmetom za testiranje funkcije detektuje ne samo dim već i toplotu i upozorava glasnim signalom upozorenja i obaveštenjem aplikacije  preko Interneta bilo gde i u bilo koje vreme. Kada instalirate Brennenstuhl Connect uređaj, obavezno izaberite opseg od 2,4 GHz svog bežičnog rutera, brza i laka instalacija pomoću aplikacije Brennenstuhl Connect.


Vaše zadovoljstvo je naš cilj - budite deo naše velike porodice zadovoljnih korisnika i uživajte u kupovini iz snova već danas!

ID Oglasa: #163705574
Informacije

~ Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju, potpuno novi.

~ Licno preuzimanje u Novom Sadu.
~ Slanje robe Postexpres/ Bex.
~ Rok isporuke 1-3 radna dana.
~ Troskove dostave snosi kupac.
~ 1-3 dana reklamacije proizvoda.


~ Za sve dodatne informacije javiti se putem KP ili na broj telefona 061/667-3042, mozete nas i kontaktirati putem Viber.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.