slika
slika
slika
slika
1 od 4

Detektor Detektor GSM Detektor Bubica Spy Detektor Kamera

31.000 din

Beograd | Novi Bg.
Novo
700
19
pre 12 dana
Jovanovic Milos
Član od 15.07.2012.
Svi oglasi

Detektor - Detektor GSM - Anti Spy Detektor- Detektor RF signala - Detektor bubica - Detektor spy kamera - Detektor: HW 007

 

Otkrijte tajne koje se kriju u vašem okruženju sa HW 007PRO, vrhunskim detektorom špijunske opreme koji predstavlja Vašeg tajnog saveznika u svetu privatnosti i bezbednosti.

 

Vrhunska tehnologija na dohvat ruke:

  • Tri moda rada: Ne samo da otkriva špijunske uređaje, već nudi i Gard Mod za detekciju elektromagnetnih polja i Cell Phone Lock za blokiranje signala. Savršen za osiguranje vaše poslovne tajnosti i privatnosti.
  • Izuzetna osetljivost: Sa dometom detekcije do 15 metara, HW 007 otkriva uređaje čak i u stand-by modu, pružajući Vam prednost nad nevidljivim pretnjama.

Detekcija sa preciznošću:

  • Širok spektar frekvencija: Od 0Mhz do 8.000MHz, ovaj detektor precizno otkriva GSM prisluškivače, WiFi uređaje, špijunske kamere i mnoge druge tipove špijunske opreme. Neka vaša okolina bude samo vaša, bez neželjenih "gostiju".
  • Indikatori uzbune: Bilo da preferirate tišinu sa vibrirajućom signalizacijom ili diskretno osvetljenje, HW 007 Vam omogućava da prilagodite način na koji želite da budete obavešteni o detekciji signala špijunske opreme.

Dizajniran za diskreciju:

  • Kompaktan i prenosiv: Sa svojim malim dimenzijama, HW 007 je vaš tajni pratilac u svim avanturama. Nosite ga sa sobom i budite spremni u svakom trenutku.
  • Jednostavno rukovanje: Uređaj je intuitivan i lagan za upotrebu. Jednim pokretom ruke otkrijte prisutnost špijunske opreme oko Vas.

Zaštita na svakom koraku:

  • GPS trakeri, prisluškivači, i špijunske kamere: Nemojte dopustiti da vaši poslovni planovi ili privatni trenuci postanu javni. HW 007 čuva vašu privatnost od neželjenih očiju i ušiju.
  • Savršeno za poslovne ljude: Ako sumnjate da su vaši poslovni sastanci predmet neželjenog nadzora, HW 007 je Vaš prvi korak ka bezbednom poslovanju.

Zaštitite svoje prostore:

  • Automobili, poslovni prostori, hotelske sobe: Gde god da se nalazite, HW 007 omogućava proveru prostora za tren oka, dajući Vam osećaj bezbednosti i sigurnosti.

Pouzdana garancija i podrška: Uz HW 007 detektor dolazi i 2-godišnja garancija, osiguravajući vaše zadovoljstvo i bezbrižno korišćenje. Naš tim stručnjaka je tu da pruži tehničku podršku, odgovori na sva vaša pitanja kao i da Vam servisira uredjaj.  

 

Brza isporuka: Poručite danas i osigurajte brzu isporuku direktno na vašu adresu, omogućavajući Vam da odmah započnete sa efikasnim nadzorom.  

 

Adresa preuzimanja: Mogucnost preuzimanja na dresi - Bulevar Arsenija Čarnojevića 114, Novi Beograd

 

Za ostalu ponudu uredjaja pogledajte naš KP izlog.

ID Oglasa: #118653644
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.