slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Detektor dima Brennenstuhl WRHM01

3.290 din

Kosovska Mitrovica
Kao novo - nekorišćeno
26
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ordo Draconis Km
Član od 01.02.2024.
Svi oglasi
Kontakt telefon: 065 9085491  (WHATSAPP, SMS, POZIV)

Osigurajte sigurnost svog doma uz Brennenstuhl WRHM01 detektor dima, vrhunski uređaj koji će vas obavestiti o prisustvu dima u vašem prostoru. Ovaj visokokvalitetni detektor pruža neprekidnu zaštitu za vas i vašu porodicu, obezbeđujući trenutno upozorenje u slučaju potencijalne opasnosti.

Glavne karakteristike:

Brza Reakcija: Brennenstuhl WRHM01 detektuje dim u ranoj fazi, omogućavajući vam dovoljno vremena da preduzmete odgovarajuće korake i evakuišete se iz prostorije.
Jednostavna Instalacija: Lako se postavlja na zid ili plafon, uz priložene vijke i uputstva. Nema potrebe za dodatnim alatima ili stručnjacima.
Pouzdana Tehnologija: Detektor koristi visokokvalitetne senzore za brzu i preciznu detekciju dima, obezbeđujući pouzdanu zaštitu tokom dana i noći.
Visok Alarmni Signal: Jak zvučni signal (85 dB) odmah vas obaveštava o potencijalnoj opasnosti, pružajući vam dragoceno vreme za reakciju.
Baterijsko Napajanje: Brennenstuhl WRHM01 detektor dima napaja se dugotrajnim baterijama, što ga čini efikasnim i pouzdanim čak i u slučaju nestanka struje.
Povezivost putem Aplikacije: Brennenstuhl WRHM01 je opremljen mogućnošću povezivanja sa pametnom aplikacijom (BRENNENSTUHL CONNECT) putem Wi-Fi mreže, omogućavajući vam praćenje stanja detektora i primanje obaveštenja na svom pametnom telefonu.
Daljinsko Upozorenje: U slučaju detekcije dima, detektor će automatski poslati obaveštenje na vašu aplikaciju, čime vam pruža trenutne informacije čak i kada niste kod kuće.
Jednostavna Kontrola: Aplikacija vam omogućava daljinsko testiranje i isključivanje detektora, pružajući vam potpunu kontrolu nad sigurnošću vašeg doma iz udobnosti vašeg pametnog uređaja.
Obavezno izaberite opseg od 2,4 GHz vaseg bezicnog rutera.
POGLEDAJTE SVE OGLASE!

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  

Ime i prezime,  

Adresa,  

Kontakt telefon.

Dostava za 2 do 4 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█       Post Express                                                       
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <  
ID Oglasa: #162750230
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz EU. (Ukoliko drugacije nije navedeno u oglasu)

  • Slanje PostEkspresom u celoj Srbiji,
  • ​Radna garancija na proizvode,
  • ​Postoji mogućnost reklamacije.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.