slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Panasonic Smart Home KX-HN6012EW komplet za nadzor i alarm

180 €Fiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
364
6
pre 12 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Kuća Sećanja
Član od 04.01.2010.

HITNO DODATNO TOTALNO SNIŽENJE do kraja meseca! Panasonic Smart Home KX-HN6012EW komplet za nadzor i kontrolu sa čvorištem, 3 x senzora za prozore/vrata, pametnim utikačem i unutarnjom kamerom, bijeli, set od 7 komada Potpuno kompaktna unutarnja kamera s ugrađenim vizualnim i infracrvenim senzorom te ugrađenim mikrofonom i zvučnikom za dvosmjernu komunikaciju Senzor pokreta - Detektirajte kretanje u okolini Senzor prozora/vrata - detektira kada su odgovarajući prozor ili vrata otvoreni Pametna utičnica - Upravljajte svojim svjetlima ili uređajima, kreirajte dnevni osobni raspored Može se koristiti za pokretanje drugih radnji (snimanje kamerom, uključivanje uređaja 2 x čvorište (HUB) (KX-HNB600),
3 x senzor prozora/vrata (KX-HNS101),
1 X Motion Senzor KX-HNS102
1 x unutarnja kamera (KX-HNC200),
1 x pametni utikač (KX-HNA101),
1 x CR2, 4 x vijak za montiranje,
3 x nosač Dvostrana ljepljiva traka,
1 x adapter za zidnu montažu,
2 x vijci za zidnu montažu,
4 x AA baterija,
1 x AC adapter
6 X TELEPHONE PLUG

https: //www. youtube. com/watch? v=qBMQXBz6tJg

Ono što dobijete Novi ste u svetu pametnog doma? Onda je početni komplet za kućnu bezbednost savršena polazna tačka. Sve njegove komponente se lako instaliraju pomoću aplikacije na vašem pametnom telefonu/tabletu, a pošto je sistem bežični, nema neurednih kablova.
Senzori kompleta mogu da šalju upozorenja kada se aktiviraju na pametne uređaje i fiksnu liniju, a mogu se dodati i drugi Panasonic proizvodi za pametnu kuću kako bi se sistem uvek prilagođavao vašim budućim potrebama. Ide rastojanje Izvanredno Panasonic Smart Home sistem može da radi u dometu od 300 metara. To znači da će vaše kamere, senzori i pametni utikači moći da komuniciraju jedni sa drugima - i da ih kontrolišete vi - bez obzira koliko veliki vaš dom ili bašta. Bez mesečnih naknada Kada kupite Panasonic Smart Home komplet, tu se vaša potrošnja završava. Ne postoji nijedna mesečna pretplata koja se obično povezuje sa kućnim bezbednosnim sistemima, kontrolna aplikacija je besplatna, nema troškova u oblaku o kojima treba da brinete, a čak dobijate i besplatnu SD karticu u Hub-u. Bezbednije od WI-FI mreže Panasonic pametni kućni uređaji međusobno komuniciraju pomoću bežičnog standarda Ultra Lov Energi (ULE) koji je nevidljiv za obične proizvode potrošačke elektronike, a ne za normalnu Vi-Fi tehnologiju koja se lako može hakovati. Easi Setup Pošto Panasonic Smart Home sistem radi bežično, neverovatno je lako postaviti. Jednostavno povežete Hub sa svojom mrežom, preuzmete kontrolnu aplikaciju na svoj pametni telefon i uparite svaki uređaj sa čvorištem. Čak je i uparivanje pouzdano. Uparivanje jednim pritiskom znači da samo pritisnete jedno dugme na svakom uređaju i jedno dugme na čvorištu, i to je to. Podjednako je lako povezati dodatne Smart Home uređaje ako odlučite da ih dodate. Funkcije Smart Hub-a Hub se nalazi u srcu svakog Panasonic Smart Home sistema, bežično je povezan sa svim drugim uređajima Smart Home. Može se podesiti pritiskom na dugme i komunicira sa drugim Smart Home uređajima na udaljenosti do 300 M. Takođe se povezuje sa vašom kućnom fiksnom linijom tako da možete da upućujete ili primate telefonske pozive preko nje i može da snimi na SD karticu sve snimke koje primi od aktiviranih kamera Smart Home.
Senzori za sigurnost u pokretu Osim što otkrivaju uljeze i potencijalno aktiviraju alarmne sirene ili kamere, senzori pokreta Smart Home mogu se koristiti za postavljanje niza korisnih efekata kućne automatizacije. Na primer, aktivirani senzor pokreta na stepenicama mogao bi da upali svetlo povezano na Smart Plug u hodniku u prizemlju. Možete podesiti i osetljivost senzora pokreta, tako da ga ne bi slučajno pokrenuli kućni ljubimci. Otvorena i zatvorena kutija Uprkos tome što je potrebno samo nekoliko sekundi da se uklope, senzori za vrata i prozore Smart Home mogu pružiti sveobuhvatno i efikasno rešenje za bezbednost doma. Pošto se bežično povezuju sa svim drugim uređajima u vašem sistemu Smart Home, aktivirani senzor za vrata/prozore može biti podešen da radi sve, od slanja upozorenja na vaš pametni telefon i fiksnu liniju do uključivanja svetla i aktiviranja glasne sirene za alarm. Jednostavan za korišćenje
       

 

ID Oglasa: #141378444
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.