slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Paradox alarm! Nema dalje.

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.947
21
pre 10 dana
Paradox Alarm Sistem
Član od 10.01.2010.
Svi oglasi

PARADOX je standard kada su alarmni sistemi u pitanju. Ako uđete u neku zgradu, poslovni prostor ili kuću i vidite alarm, velika je šansa da se radi o Paradoxu. Ugradnjom ovog alarmnog sistema resili ste problem sigurnosti za sledecih 15 godina.  

PARADOX je Kanadska firma koja se od 1989 bavi proizvodnjom impresivnih protiv provalnih uređaja i prateće opreme. Njihovi proizvodi se distribuiraju u preko 100 zemalja a kompanija je jedna od pet najboljih proizvođača bezbednosnih sistema u svetu.

Ugradnjom alarma, smanjujete eventualnu štetu od razbojništva. Zato Vam nudimo rešenja iz oblasti sistema alarmne zaštite. Povećajte Vašu bezbednost sa"Paradox"uredjajima za elektronsku zaštitu stanova, kuća, poslovnih prostorija. . . Omogućena je 24 časovna zaštita objekta. Cak i prilikom nestanka struje alarm prelazi na režim rezervnog napajanja.

O svakom aktiviranju alarma bićete obavešteni glasovnom porukom putem telefona ili SMS porukom.   
Ulaganje u sigurnost uvek se isplati. Slobodno pozovite da se dogovorimo.

                                                        "PARADOX" 
                                                sigurnost bez premca!


ID Oglasa: #110663519
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.