slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

solarni ultrazvucni rasterivac glodara i krtica sa senzorom

1.399 din

Bor
Kao novo - nekorišćeno
57
5
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Dorotej67
Član od 19.08.2013.
Svi oglasi
Trenutno najaci model na trzistu
Solarni rasterivac glodara

Najbolji i najaci model na trzistu.

Ovaj solarni rasterivač za životinje je siguran i human način da držite podalje neželjene životinje iz vašeg dvorišta ili bašte. Pored toga, ovaj proizvod je izuzetno otporan na vremenske prilike, tako da može da radi tokom cele godine i u svim vremenskim uslovima. On koristi solarnu energiju za punjenje baterija, tako da uvek radi.

Rasterivač ima pasivni infracrveni senzor (PIR) koji detektuje kretanje i aktivira ultrazvučni zvučnik koji emituje ton koji ljudi ne mogu da čuju, ali goni uobičajene spoljne štetočine poput pasa, mačaka, jelena, rakuna, miševa, skanksa, veverica i još mnogo toga.

Princip rada ovog proizvoda je infracrvena detekcija i ultrazvučna vožnja, a materijal od kojeg je izrađen je ABS smola ekološki prihvatljiva. Snaga rasterivača dolazi od solarnih panela i 4 x AA baterije, a efektivna udaljenost njegovog rada je do 8 metara (u zavisnosti od vremena i okoline). Ugao otkrivanja je nivo od 110° (vizuelno vreme oko), a rasterivac je vodootporan.

Ukratko, solarni rasterivač glodara senzor je izuzetno korisno rešenje za one koji žele da zaštite svoje dvorište ili baštu od neželjenih životinja, a sve to bez napora i uz minimalnu potrošnju energije.

Solarni, ultrazvučni rasterivač – (ZU2)

Rasterivač pasa, mačaka, sitnih životinja je odlično sredstvo da zaštitite svoje dvorište, svoju živinu pa čak i farme ovaca od “ pregladnelih” pasa lutalica, lisica i ostalih sitnih životinja koje mogu naneti štetu vašem domaćinstvu.

Radi tako što emituje visoke ultrazvučne frekvencije sa konstantnim menjanjem opsega frekvencija, tako da deluje na više vrsta životinja.

Poseduje senzor pokreta i solarni panel tako da nisu potrebne nikakve baterije ni akumulatori.
ID Oglasa: #164352309
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.