slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

AVANTEK bežično zvono na vratima

2.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
197
5
juče
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Srđan
Član od 16.07.2011.
kp izlog

u   ponudi

 

    AVANTEK bežično zvono na vratima

Mini zvono na vratima 150M Vodootporni elektronički komplet zvona s jednim priključnim prijemnikom, i jednim predajnikpom 52 melodije na 5 razina glasnoće za dom, ured, hotel itd.

 

Prijemnik se uključuje u struju, dok predajnik radi na bateriju.

 

 Zvono doneto iz Nemačke, isprobno radi odlično. . .

·         UREĐAJ IDE SA PRILOŽENOM BATERIJOM za predajnik, u zavisnosti kada se proda zvono, baterije se možda isprazne i nisu u funkciji, u trenutku probe radile su super.

 

Bežično zvono na vratima led svetlo za nivo glasnoće

 

Komplet bežičnog zvona na vratima Waterpoof Chime 5 LED bljeskalica za razinu glasnoće AVANTEK

 

• Ekstremno niska potrošnja energije i super dug vijek trajanja baterije.

• 52 izborne melodije; jednostavan izbor između sljedeće i prethodne melodije; ugrađeni stereo zvučnik od 1,1 inča (29 mm) pruža bogat i oštar zvuk

• Omogućuje veliki domet bežične udaljenosti od 1000 stopa (300 m) (ovisno o radnom okruženju)

- Odašiljač je IP55 otporan na prašinu i vodu, prikladan za različita vanjska okruženja. Memorijska funkcija dodaje praktičnost; pamti vašu posljednju postavljenu melodiju i razinu glasnoće

Zvono doneto iz Nemačke, isprobno radi odlično. . .

·         UREĐAJ IDE SA PRILOŽENIM BATERIJAMA, u zavisnosti kada se proda zvono, baterije se možda isprazne i nisu u funkciji, u trenutku probe radile su super.

·          

·         52 ZVONCA NA BIR: Melodije koje zvuče bogato i jasno iz stereo zvučnika od 40 mm mogu se odabrati pomoću gumba Prethodno i Sljedeće.

·         5 RAZINA GLASNOĆE: Maksimalna glasnoća od 115 dB omogućuje čak i onima s problemima sluha da čuju zvono na vratima.  Kada je odabrana tiha opcija, trepćuće svjetlo označava da je zvono na vratima aktivirano.

·         FUNKCIJA MEMORIJE: Postavke melodije i glasnoće spremaju se čak i nakon nestanka struje, tako da ne morate ponovno postavljati svoj uređaj.  Jednostavan i lagan za korištenje za bezbrižno iskustvo.

·         POUZDANO NAPAJANJE: Ugrađeni električni krug je visoko učinkovit.

Zvono doneto iz Nemačke, isprobno radi odlično. . .

·         UREĐAJ IDE SA PRILOŽENIM BATERIJAMA, u zavisnosti kada se proda zvono, baterije se možda isprazne i nisu u funkciji, u trenutku probe radile su super.

 

·                    POSTAVLJENE SLIKE SU U VELIKOJ REZOLUCIJI DA BISTE SE UVERILI U TAČNOST NAVODA O OPISU PREDMETA. .
  Neke slike kao i opis su preuzete sa neta, bez namere da se krše autorska prava. informativnog karaktera.
AKO IMATE PITANJA RADO ĆEMO VAM ODGOVORITI U DOMENU NAŠEG ZNANJA,
slanje nakon uplate na LIČNI tekući račun račun.
Ubacite nas u vaš adresar (opcija DODAJ U ADRESAR)!  
               Tako cete moci uvek da nas nadjete za slucaj da je neki oglas
MOLIMO VAS POGLEDAJTE I OSTALE NAŠE PONUDE NADAMO SE DA ĆE SVAKO NAĆI NEŠTO ZA SEBE. . . . .

 

·         Odašiljač: vrlo niska potrošnja energije;  visoke performanse;   IP55 razina otpornosti na prašinu i vodu;  radi između -20° C i -60° C;  podnosi različite nepovoljne klimatske uvjete.

·         -60° C;  podnosi različite nepovoljne klimatske uvjete.  52 melodije:   zvučnik od 40 mm pruža bogat i oštar zvuk;  5 podesivih razina glasnoće s maksimalnom glasnoćom od 115 dB;  pritisnite gumb "natrag" ili "dalje" za odabir između 52 melodije i uživat ćete u ugodnim melodijama kada vam netko pozvoni na vrata

·         Do 150 m bežičnog dometa: uključen je 1 prijemnik s priključkom;  ne smeta drugoj opremi u vašem domu ili domu susjeda;  nikada vam neće nedostajati posjetitelji, čak i ako ste u sobi daleko.

Funkcija memorije: zadržite svoje posljednje postavke melodije i razinu glasnoće nakon nestanka struje;  nema potrebe za vraćanjem prethodnih

kofer zvona

·         stara kuća

·         AVANTEK Crni .  

·           1kom.

·         TOPLA PREPORUKA

ID Oglasa: #144880053
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.