slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Ezviz DP1C Video interfon - kamera za spijunku

10.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
866
33
juče
Odgovara na 64% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

EZVIZ DP1C HD Wi-Fi Smart Door Viewer Camera with Built-in Chime Wireless Rechargeable Battery Powered Motion Detection Two-Way Talk 4.3-Inch Color Screen Night Vision with Mobile APP

 

Saznajte ko je na ekranu u boji
DP1C špijunka vam omogućava da vidite ko je napolju zahvaljujući ekranu u boji od 4,3 inča koji se nalazi na unutrašnjoj strani vaših vrata.

 

Trenutna upozorenja za 24/7 zaštitu
Sa inteligentnom detekcijom pokreta, spoljna kamera snima slike i šalje upozorenja u realnom vremenu kada je posetilac na vratima.


Pogledajte šta se dešava i razgovarajte sa posetiocima kada niste kod kuće
Zahvaljujući ugrađenim tonovima, špijunka DP1C vas upozorava kada je na vratima i pruža vam video u realnom vremenu na ekranu. Čak i ako niste kod kuće, možete razgovarati sa svojim posetiocima pomoću mobilnog telefona.

 

Oštre slike, danju i noću
Vidite bolje i jasnije sa ovim širokougaonim objektivom od 104 ° . Pružajući jasan noćni vid objekata na udaljenosti do 3 m, špijunka DP1C čini da se osećate smireno ceo dan i noć. Takođe je dovoljno pametan da automatski prelazi između dnevnog i noćnog režima.

 

Čvrsto i bezbedno telo od legure cinka

Napravljen od legure cinka, uređaj savršeno pristaje na vrata. Spoljna kamera je otporna na neovlašćeno korišćenje i obezbeđuje potpunu privatnost, što onemogućava neželjenim posetiocima da uđu u vaš dom kroz kameru.

 

Dugotrajna zaštita
Opremljen sa 4600mAh punjivom litijumskom baterijom, DP1C ima dug vek trajanja baterije uz minimalnu potrošnju energije.

 

Zaštitite svoje podatke i privatnost
Zaštita vaših podataka i privatnosti je naš glavni prioritet. Prenos podataka između uređaja i oblaka - EZVIZ Cloud - je šifrovan od početka do kraja. Samo vi imate ključeve koji dešifruju vaše podatke.

 

 

ID Oglasa: #143547865
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.