slika
slika
slika
slika
1 od 4

Siftator Bluetooth Citac H1 BT 13.56MHz

8.500 din

Beograd
Novo
48
1
pre 15 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
ILMONDO
Član od 06.03.2018.
Svi oglasi

H1-BT Bluetooth Touch Keypad
Predstavljamo vam H1-BT Bluetooth Touch Keypad – vodootporni uređaj koji se ističe svojom izdržljivošću i bezbednošću.
Karakteristike proizvoda:
> Vodootporno, u potpunosti odgovara IP66 standardima za zaštitu od vode i prašine, što ga čini idealnim za upotrebu u različitim vremenskim uslovima i okruženjima.
> Metalno kućište, čvrsto i izdržljivo, pruža dodatnu zaštitu od vandalizma, obezbeđujući dugotrajnost i pouzdanost uređaja.
> Tip kartice: Podržava EM kartice i Mifare kartice, omogućavajući fleksibilnost u korišćenju različitih identifikacionih metoda.
> Kompatibilnost sa iOS i Android operativnim sistemima, što korisnicima pruža mogućnost izbora prema njihovim preferencijama.
> Jednostavno upravljanje putem aplikacije: Dodavanje i brisanje korisnika vrši se lako i brzo preko aplikacije, omogućavajući efikasno upravljanje pristupom.
> Podržava proveru otvaranja: Beleži i prikazuje informacije o otvaranju vrata, čime se pruža bolja kontrola nad pristupom i povećava sigurnost objekta.
> Podržava Gateway: Omogućava integrisanje sa drugim sistemima za kontrolu pristupa, što omogućava širenje funkcionalnosti uređaja.
> Višestruki načini pristupa: Ovaj uređaj omogućava pristup na više načina – putem pametnog telefona, kartice ili unosa PIN koda, pružajući praktičnost i fleksibilnost korisnicima.
H1-BT Bluetooth Touch Keypad je sveobuhvatan i pouzdan uređaj za kontrolu pristupa koji će unaprediti sigurnost vašeg objekta uz jednostavno korišćenje i mogućnost prilagođavanja različitim potrebama

Za dodatna objašnjenja kontaktirajte nas preko KP-a ili telefona.

Slanje brzom poštom ili lično preuzimanje. Prodavnica se nalazi u Beogradu - Mirijevo,

ul. Vitezova Karađorđeve zvezde 31 (35 metara od istoimene bus stanice 27, 27E, 46)

Tel: 066 / 343 – 067 (ponedeljak – petak   08:00 – 20:00, subota 09:00 – 17:00)

e-mail: gvozdjara. ilmondo@gmail. com

Slanje brzom postom ili licno preuzimanje. Prodavnica ILMONDO Novi Beograd Antifasisticke borbe 21

Tel: 065/3301-118 ( ponedeljak - petak 09:00 - 17:00, subota 09:00- 14:00)

e- mail: www. ilmondo. rs

Pogledajte i ostale naše oglase na KP izlogu!

ID Oglasa: #154620136
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.