slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Simbai bezicno video zvono 7 inca,500 m,funkcija nocnog vida

150 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
203
6
pre 14 dana
Odgovara na 62% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Marko
Član od 02.06.2010.

Novo nekorisceno full pakovanje.

SIMBAILAI 7-inčni bežični video bežični interfon za vrata sa noćnim vidom 1. Sa ekranom od 7 inča, možete pratiti okolinu izvan vrata u bilo kom trenutku. Kod kuće možete kontrolisati sve izvan vrata. 2. Vizuelni interfon poboljšava bezbednost kuće. Funkcija detekcije pokreta i automatska funkcija kamere mogu sprečiti krađu. 3. Možete videti kucalo i odlučiti da li želite da otvorite vrata. Možete odbiti posetioce telefonom sa slikom. Ovo je lakše nego lično odbaciti. 4. Važna je i praktičnost. Vrata kod kuće možete otvoriti iz daljine. Ovo je praktično za starije osobe ili one sa ograničenom pokretljivošću. Naravno, možete i da ćaskate preko ekrana i mikrofona/zvučnika na spoljnom uređaju putem videa. 5. 100° Super široki ugao gledanja, IP55 vodootporan. Može da izdrži loše vremenske uslove. Uz pomoć infracrvenih LED dioda može normalno da radi noću.
Naš bežični interfon može da radi do 500 metara na otvorenom prostoru bez zidova ili metalnih zidova. Imajte na umu da aluminijumska vrata i drugi ViFi signali mogu smanjiti efektivni domet između dve jedinice. Napomena: Spoljna jedinica mora biti opremljena pokrivačem za kišu da bi ispravno radila. Opseg može varirati u zavisnosti od okruženja. Međutim, imajte na umu da interfon može da radi na dva različita načina: 1. Spoljna jedinica je opremljena litijumskom baterijom i vreme pripravnosti može biti do 1050 sati. 2. Takođe možete priključiti svoju jedinicu na utičnicu, tako da napajanje bude stabilnije,
a radna udaljenost veća. Baterije za unutrašnju i spoljašnju jedinicu su iste. Spoljna stanica ima funkciju za otvaranje vrata, tako da je moguće otvoriti vrata na unutrašnjoj stanici, postojeće dugme za otvaranje vrata može biti integrisano u instalaciju. Stanica ima funkciju, vodeni stub dostiže IP55. Kućni telefon ima sabotažni alarm. Oglašava zvučni signal alarma na svim unutrašnjim i spoljašnjim stanicama. Stanica ima spoljnu kameru najvišeg kvaliteta, sa uglom snopa od 120° . LED diode za noćni vid se automatski uključuju u mraku. Kada je funkcija memorije omogućena, pravi se snimak slike posetioca. Funkcija trenutnog snimanja se takođe može izvršiti ručno. Sve slike, uključujući datum i vreme, koje su sačuvane, mogu se videti u bilo kom trenutku.
Može da uskladišti do 100 fotografija. Spoljna jedinica može podesiti funkciju detekcije mobilnih uređaja. Čim se osoba nađe ispred vrata, spoljna jedinica će automatski snimiti fotografiju i sačuvati je. Interfon se može produžiti, a spoljna jedinica može biti uparena sa do 3 unutrašnja uređaja.
6. Ekran od 7 inča izgleda elegantno. Tokom instalacije nije potrebno ožičenje. Može se zgodno postaviti bilo gde u vašem domu.
ID Oglasa: #145783714
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

 

Moze licno preuzimanje uz predhodni dogovor u Novom Sadu

 

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

 

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana

Marko 065 901 6697 ili Vukasin 0600164264

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.