slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Smart wifi video interfon V7 1080P , IP65 , noćni vid

5.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
230
9
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi
  • 【100% bežični i bežični】 Ugrađena punjiva baterija od 5200 mAh i povezivanje s 2,4 GHz Wi-Fi (ne podržava 5 GHz Wi-Fi).  Instalacija i povezivanje sigurnosne kamere su 100% bežični, čineći da uživate u pogodnostima da ne morate imati posla sa bilo kakvim utičnicama ili dosadnim žicama.  (Molimo da u potpunosti napunite baterije pre prve upotrebe)
  • 1080P HD kamera i noćni vid】 Sa potpuno staklenim objektivom sa HDR-om i korekcijom izobličenja, ova video kamera sa zvonom na vratima nudi 1080P full HD video sa IR noćnim vidom i širokokutnim pogledom od 140° , idealno za korištenje tokom dana i noći.  Bolje čuvajte svoju porodicu i imovinu!
  • Detekcija pokreta i vodootporna IP65】 Wi-Fi video kamera za zvono na vratima usvaja najnapredniji senzor pokreta, koji može otkriti pokretnu ljudsku aktivnost unutar 5 metara.  Kada otkrijete radnju, dobit ćete obaveštenjet da proverite šta se dešava.  Može se savršeno koristiti u svim vremenskim uvetima zahvaljujući IP65 dizajnu otpornom na vremenske uvete.
  • Dvosmerna audio i glasovna poruka】Bežična kamera sa zvonom na vratima može vam pružiti jasan dvosmerni zvuk u stvarnom vremenu s ugrađenim mikrofonom i zvučnicima.  Možete koristiti APP da razgovarate s posetiocem u realnom vremenu ili odabrati unapred snimljenu glasovnu poruku od 3*10 sekundi za brze odgovore kada vam nije zgodno.
  • Jednostavna instalacija i besplatna pohrana u oblaku】 Preuzmite Aiwit aplikaciju na Google Play/App Store, prijateljski rad aplikacije vam pomaže da je postavite u roku od 5 minuta.  Napajaju ga punjive baterije, može snimiti i pohraniti sve aktivnosti kretanja do 7 dana putem Free Cloud Storage.

Robu prodajem lično ili šaljem PostExpress-om o trošku kupca .  

ID Oglasa: #141127960
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.