slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Wi-FI interfon sa kamerom Doorbell V5

5.000 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Sigurnost vašeg doma je od izuzetne važnosti, a moderna tehnologija pruža brojne načine za povećanje nivoa sigurnosti. U tom smislu, WiFi interfon sa kamerom Doorbell V5 je jedan od najnovijih i najnaprednijih proizvoda na tržištu koji će Vam omogućiti da sa lakoćom nadgledate Vaš dom i komunicirate sa posetiocima, bez obzira na to da li ste kod kuće ili ne. Sa HD kamerom, infracrvenim senzorom i širokim uglom od 166 stepeni, ovaj pametni IP interfon je jednostavan za instalaciju i korisnički interfejs je intuitivan i jednostavan za upotrebu. Bez obzira da li želite da proverite ko je ispred Vaših vrata ili da razgovarate sa dostavljačem dok ste u kancelariji, Doorbell V5 je neophodan alat za svakog ko želi da poveća nivo sigurnosti svog doma.

Zahvaljujući dužem veku trajanja baterije i dužem režimu pripravnosti, baterije na ovom video zvonu mogu izdržati između 3 i 4 meseca između punjenja pri normalnoj upotrebi. Osim toga, spoljni ulaz za SD karticu omogućava vam da snimite događaje na vratima i kasnije ih pregledate.

Instaliranje ovog video zvona na vaš mobilni telefon (Android ili iOS) je lako zahvaljujući besplatnoj aplikaciji Tosee. Nakon instalacije, možete kontrolisati uređaj putem aplikacije i koristiti taster za upravljanje za reprodukciju, snimanje i još mnogo toga.

Karakteristike:
  • HD kamera sa širokougaonim objektivom od 166 stepeni za kristalno jasnu sliku u svim uslovima osvetljenja.
  • IR noćni režim i senzor svetla na zvonu na vratima pružaju jasan pogled čak i u mraku.
  • Dvosmerni audio omogućava real-time razgovor sa ljudima pred vratima preko telefona.
  • PIR detekcija pokreta sa senzorom pasivnog infracrvenog zračenja otkriva najmanje kretanje na ulazu i šalje obaveštenje na telefon.
  • Baterije kapaciteta 2600mAh koje traju do 3-4 meseca između punjenja, zavisno od korišćenja.
  • Spoljni ulaz za SD karticu do 8GB za snimanje video zapisa.
  • WiFi opseg od 2.4GHz i domet do 20m od WiFi rutera omogućavaju jednostavnu povezanost sa WiFi mrežom vašeg doma.
  • Mogućnost povezivanja na do 4 uređaja i gledanje video feed-a, ali samo 1 korisnik može koristiti direktni interfon.
  • Jednostavna instalacija i upravljanje preko besplatne Tosee aplikacije za Android i iOS uređaje.
  • Paket uključuje kameru, nosač kamere sa šrafovima, baterije i uputstvo za montažu kamere i instalaciju softvera.

Video zvono je opremljeno senzorom pasivnog infracrvenog zračenja koji otkriva i najmanje kretanje na ulazu. Kada su posetioci pred vašim prednjim vratima, telefon vas upozorava i omogućava vam da razgovarate sa njima u realnom vremenu putem dvosmernog zvuka.

Ovaj video interfon takođe ima širokougaoni objektiv od 166 stepeni, tako da ćete uvek imati jasan pogled na ulaz u vaš dom. Senzor svetla na zvonu na vratima takođe pruža jasan pogled u mrak.

Sa Wi-Fi opsegom od 2,4 GHz, ovaj video zvono ima domet do 20m od vašeg Wi-Fi rutera i lako se povezuje sa Wi-Fi mrežom vašeg doma. Do 4 korisnika mogu da gledaju video feed, ali samo 1 korisnik može da koristi direktni interfon.

Paket sadrži kameru, nosač za kameru sa šrafovima, baterije i uputstvo za montažu kamere i instalaciju softvera. Povećajte sigurnost svog doma sa ovim vrhunskim Wi-Fi video zvonom!

ID Oglasa: #165870464
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.