slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Wi fi zvono na baterije novo

1.800 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
29
2
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

✅ JEDNOSTAVNA INSTALACIJA KOMPLETNI PAKET KOMPLETA: Preuzmite aplikaciju kompatibilnu sa IOS prodavnicom aplikacija ili Android Plai prodavnicom, a zatim je povežite sa kamerom za video zvono. Nema potrebe za kablovima ili žicama zahvaljujući dizajnu koji radi na baterije, što čini ovo zvono za vrata sa kamerom bežičnim. Vaš telefon će vibrirati i zvoniti dodatno glasno svaki put kada se zazvoni bežično dugme zvona na vratima kamere, što ga čini odličnim za one koji su gluvi ili imaju oštećen sluh.

✅ DVOSMERNA KOMUNIKACIJA: Odgovorite na ulazna vrata gde god da ste; vidite i komunicirajte sa posetiocima putem dvosmernog zvuka koji uključuje poništavanje buke ili preko kamere za video zvono na zahtev bežičnog video toka zvona na vratima što znači da možete da gledate svoje 1080P Live Vi-Fi zvono na vratima sa bežičnom kamerom u bilo kom trenutku sa svog pametnog telefona ili pametnog uređaja u bilo kom trenutku vreme.

✅ INFRACRVEN NOĆNI VID: Naša video kamera za zvono na vratima štiti vaš dom 24/7 danju ili noću zahvaljujući svom infracrvenom noćnom sistemu pametnog zvona na vratima. Bez obzira gde se nalazite, izaberite zone koje želite da pažljivo pratite i dobijajte ažuriranja uživo preko ViFi zvona na vratima da li se detektuje pokret. Dan ili noć, kiša ili sjaj; kamera za zvono na vratima će snimiti fotografiju ili snimanje u bilo kom trenutku.

✅ DETEKCIJA POKRETANJA: Jasno vidite svako lice onoga ko je na vašim ulaznim vratima i nikada se nemojte plašiti da ponovo otvorite vrata zahvaljujući zvoncu na vratima kamere. Sa upozorenjima u realnom vremenu takođe imate izbor da isključite bežičnu PIR detekciju video zvona na vratima. Široko sočivo sa širokim uglom gledanja od 170°, 1080P HD zvono za vrata sa kamerom, dvosmerni razgovor i daljinski alarm. Takođe ne postoji ograničenje ko može da pristupi kameri za video zvono na vratima, tako da cela porodica može da pristupi bežičnom video zvonu na vratima sa kamerom.

✅ NISKA ENERGIJA I ULTRA DUGA REŽIM PRIPREMANJA / OPTIMIRACLE 30-DANNA GARANCIJA POVRATA NOVCA: Ne samo da ova CCTV vifi kamera za zvono na vratima ima niz funkcija poput onih gore pomenutih, već i naše video zvono ima veoma nisku potrošnju kada je u pitanju potrošnja energije sa prosečno radno vreme od preko 6 meseci (UKLJUČENO 2 BATERIJE 18650 VRH 18650 DUGMETA I UKLJUČENO ZVANČNO). Ovo pametno zvono za vrata sa bežičnom kamerom ima vreme pripravnosti više od godinu dana i može da radi na -4 do 131 stepen Farenhajta.

ID Oglasa: #164942753
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.