slika
slika
1 od 2

PWM hladnjak ventilatora HUB razdelnik proširenje 12V

800 din

Inđija
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
295
8
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Slobodan online
Član od 02.05.2014.
Svi oglasi

SATA

Matična ploča 1 do 10 4 pina PVM hladnjak ventilatora HUB razdelnik proširenje 12V utičnica za napajanje PC adapter za kontrolu brzine
Odlika:
1. Proširite 4-pinski interfejs za 10-pinski ventilator da biste rešili nedostatak interfejsa matične ploče i centralizovali obradu žica ventilatora.
2. PVM interfejs je povezan sa interfejsom ventilatora CPU-a na matičnoj ploči, a crveno je namenski interfejs za CPU ventilator (sa funkcijom merenja brzine). Crni interfejs je PVM konvencionalni interfejs ventilatora (bez signala za merenje brzine, ali ne utiče na PVM funkciju).
3. Napajanje se može direktno napajati iz izvora napajanja, što može smanjiti pritisak opterećenja na matičnoj ploči. PVM linija za kontrolu temperature je odvojeno povezana sa matične ploče, a napajanje i kontrola temperature su ispravni.
4. Obim primene: pogodan za 12V matičnu ploču 3pin / 4pin ventilator, 3pin ventilator se takođe može koristiti, ali priključite se da radi punom brzinom, jer 3pin ventilator nema PVM regulaciju brzine
5: Zadnja strana PCB ploče ima 3M lepak, što je pogodno za lepljenje na ravnom mestu. Takođe dolazi sa fiksnom rupom za namotavanje (proizvod dolazi sa 40 cm dugim PVM kablom za kontrolu temperature)

Specifikacije:
Tip: Veliki 4D port za napajanje, SATA napajanje (opciono)
Linijski interfejs: Mali 4Pin PVM
Veličina: 70x45x15mm/2.76*1.77*0.59 in

napomene:
1. Izbegnite zabunu merenja brzine, računar se zamrzava, a višekanalni interfejs proširen za jedan interfejs prikazuje samo merenje brzine jednog od ventilatora!
2. Ovaj proizvod je PVM regulator brzine. Njegova funkcija je da proširi četiri-pinski port jedne matične ploče na više portova za jedinstveno podešavanje brzine. Ako je vaš ventilator 3-pinski ventilator, možete ga i priključiti, ali ne možete postići brzinu PVM kontrole!

******************************************************
UŠTEDITE VREME NARUČITE ZA 30 SEKUNDI 
Pošaljite SMS na broj telefona  063/174-1111 
******************************************************
Ime i prezime.   
Ulica i broj.   
Mesto i poštanski broj.   
Broj telefona za kontakt.   
Naručujem  A1307K36
*******************************************************

ID Oglasa: #127906957
Informacije

Za Naručivanje: Molimo vas, pustite tekstualnu poruku putem SMS-a ili Vibera.

 

Minimalna Vrednost Porudžbine: Naručivanje je moguće za iznose preko 300 dinara.

 

Brza Isporuka: Sve porudžbine primljene do 12h biće poslate istog dana.

 

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.