slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

GPS Tracker GPS Lokator GPS Relej GPS Traker 2024 Gasi Auto

5.490 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
11.823
160
pre 3 dana
Odgovara na 10% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
SAMO POZIV I SMS - 066 243 000
Član od 19.08.2008.

PRATITE VOZILO U RELANOM VREMENU - UGASITE VOZILO PUTEM VASEG TELEFONA!

 

Kako gps traker funkcionise?
Vrlo jednostavno kupite SIM karticu na trafici, aktivirajte je u vasem telefonu, a nakon toga postavite u Traker. Na Vasem mobilnom telefonu instalirajte aplikaciju (IOS/Android) i pratite vozilo UZIVO NA MAPI!  Pracenje u Realnom Vremenu na Vasem Telefonu u bilo koje doba dana i noci 24/7. Aplikacija se instalira na apsolutno bilo kom telefu sa Android, Windows ili IOS platformom, a pracenje je moguce i na racunaru.


Predstavljamo Vam GPS Lokator Tracker Traker renomirane svetske firme koja je usko specijalizovana za izradnju i projektovanje trakera za pracenje vozila i lokatora namenjenih protiv kradje vozila. Rec je u modelu ST-907 koji ima mogucnost da ugasi bilo koje motorno vozilo jednim pritiskom jednog dugmeta na Vasem mobilnom telefonu u aplikaciji koja se dobija uz GPS lokator. Dizajn je (kao sto vidite na slici) u obliku releja i samim tim je jednostavan za skrivanje i pozicioniranje.

Informacije i Funkcije GPS Lokatora:

  • Pracenje vozila u realnom vremenu i gasenje pumpe za gorivo bezicnim putem
  • Inovativni dizajn u obliku klasicnog releja, vodootporan na prskanje vode
  • Istorija kretanja vozila i mesta zadrzavanja u protelklih 30 dana
  • Malih dimenzija i samim tim jednostavan za skrivanje 31x 31x 57mm
  • Alarmiranje na vasem telefonu kada se vozilo pomeri ili neko udje u njega
  • Alarm geo ograde i alarm za prekoracenje brzine, sve na Vasem telefonu
  • Idelan za sva motorna vozila: automobile, kombije, kamione, motocikle, radne masine
  • Rad na svim frekvencijama 850/900/1800/1900 MHz i SIM Free
  • Ugradjena GPS&GSM antena visoke osetljivosti, pracenje GPS/GPRS/GSM/SMS
  • Mogucnost pracenja i momentalne lokacije na Google mapama


Kako da pokrenem GPS Traker Lokator:

  • Prvi korak je da traker povezete po upustvu koje dobijate uz njega. Ukoliko smatrate da sami ne mozete povezati lokator, mozete angazovati bilo kog elektricara/autoelektricara da to uradi umesto Vas.
  • Drugi korak koji treba da nacinite je da kupite najobicniju SIM karticu na trafici ili kod bilo kog provajdera. Tracker je SIM FREE tako da ce raditi na apsolutno svim karticama sveta.
  • Treci korak je instaliranje aplikacije na Vas mobilni telefon i pracenje i deaktivacija automobila (pumpe za gorivo) kada to Vama odgovara
  • Glavna funkcija trakera je pracenje motornog vozila u bilo koje doba dana i noci 365 dana u godini i to na Vasem mobilnom telefonu. U sam lokator je ugradjena i baterija od 50mAh 
  • Traker je izuzetno jednostavan za koriscenje, i namenjen je kako amaterima, tako i profesionalnim korisnicima. Idealan je za zastitu vozila od kradje, pracenje supruznika i dece, pracenje zaposlenih, i naravno kao zastita vozila protiv kradje.


Da li postoje fiksni mesecni troskovi?
Apsolutno NE, ne postoje nikakvi fiksni mesecni troskovi odrzavanja lokatora niti aplikacije. Aplikacije je potpuno besplatna i odrzavanje ulazi u cenu trakera u neogranicenom vremenskom roku!

Kako povezati lokator sa vozilom?
GPS Traker je jednostavno povezati i potrebna su Vam osnovna znanja sto se tice autoelektrike. U svakom momentu mozete angazovati bilo kog auto elektricara koji ce za Vas ugraditi lokator u vozilo.

Kako da ugasim vozilo preko telefona?
Kada se traker povezuje sa Vasim vozilom relej se povezuje sa pumpom za gorivo i jednim klikom na Vasem mobilnom tefonu udjete u aplikaciju, pritisnete dugme u aplikaciji i na taj nacin putem interneta vas telefon salje komandu gps trakeru da putem releja iskljuci pumpu za gorivo, i na taj nacin se gasi vozilo. Ova opcija je potrebna ukoliko se motor, automobil, kombi, kamion ili bilo koje drugo vozilo ukrade.

Da li mi je potreban internet na kartici koja se postavlja u lokator?
U danasnje vree ne postoje SIM kartice bez "interneta" tako da je samo dovoljno kupiti SIM karticu od bilo kog provajdera (Telenor MTS A1), aktivirati je i nakon toga postaviti u traker, ona ce biti spremna za rad. Kartica trosi oko 100 din kredita na mesecnom nivou, tako da je samim ti m odrzavanje (koje nije fiksno) manje od 1e mesecno.

Da li traker ima bateriju, u slucaju da neko nezeljeno skine akumulator?
Lokator ima svoju bateriju 50mAh 3.7V. uz pomocu koje ce izvrsiti komunikaciju sa Vama cak i u slucaju da neko nezeljno iskljuci i eliminise strujni napon u vasem vozilu na bilo koji nacin

ID Oglasa: #131514399
Informacije

Za najbržu moguću porudžbinu:  

POŠALJITE SMS SA PODACIMA, ILI POZOVITE NA - 066 243 000

PAŽNJA: primljene KP poruke često ne stižemo pročitati

 

Za sva pitanja i info:

POZOVITE 066 243 000

 

Ekspresna dostava:

I DO 24H NA ŽELJENU ADRESU

 

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak: 08-18h (nakon 18h SMS)

Subotom: Izmedju 09-15h (nakon 15h SMS)

Nedeljom: Poručivanje SMS-om

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.