slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

BALDR merna stanica temperature I vlaznosti

2.400 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran
Član od 22.04.2010.
Svi oglasi
  •  Више информација од других спољних термометара: Бежични унутрашњи/спољни термометар приказује велика унутрашња/спољашња очитавања температуре и влажности, укључујући стрелице тренда, МАКС и МИН записе, временску прогнозу за 12+ сати, време/датум, прекидач за напајање. Канал, који вас обавештава од најмањих временских промена око вашег окружења.  Опсег унутрашње температуре: 6°Ц~50°Ц(14℉~122℉);  Опсег спољне температуре: -4,0°Ц~60°Ц(-4℉~149℉);  Опсег влажности у затвореном и на отвореном: 1% -99%.
  • Бежични даљински управљач до 100м: Унутрашњи/спољни термометар подржава до 3 сензора термометра за праћење различитих локација (1 сензор је укључен, додатни сензор се може наручити посебно).  Мерач влажности са снажним пенетрационим сензорима влажности за добијање записа о температури и влажности са удаљеног домета од 100м на отвореним површинама, што вам омогућава да лако упознате временске услове у окружењу.
  • Велики дигитални дисплеј температуре и влажности: бежични термометар хигрометар за унутрашњу и спољашњу употребу приказује велико очитавање унутрашње/спољне температуре и влажности, лако видљиво чак и старијој особи.  Поред тога, можете одабрати температурну јединицу према личним преференцијама, слободно мењати °Ц/°Ф.


БАЛДР бежични унутрашњи спољни термометар Мерач влажности Монитор температуре Собни термометар са временском прогнозом
ID Oglasa: #164727042
Informacije
Broj Telefona 0654334555
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.