slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Digitalni alkotest, mini dreger

1.999 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
21
1
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Osetljivost i visoka preciznost. Uređaj poseduje inteligentne senzore, poluprovodnike i mikroprocesore koji mogu da konvertuju ulazni signal u tačne i precizne rezultate.

Ušteda energije – može podesiti automatsko isključivanje. Napaja se sa dve AAA baterije (nisu uključene), automatski će se isključiti nakon 10 sekundi radi uštede energije. Kad god instalirate bateriju, možete testirati više od 80 puta. Pored toga, razvijena su uputstva sa malom potrošnjom energije

Lako čitljivo svetlo LCD ekrana – sa LCD ekranom čini čitanje lakšim čak i u neoptimalnim uslovima osvetljenja i nudi visoku preciznost za bezbednu vožnju. On će vam dati alarm slanjem zvučnog signala kada je dozvoljena granica prekoračena i prikazan simbol upozorenja i opasnosti.

Dobićete 1 tester alkohola, 5 pisaka, 1 uputstvo za upotrebu.

Jednostavan za upotrebu – jednostavno pritisnite prekidač za napajanje na 1 sekundu da pokrenete profesionalni tester alkohola, sačekajte 10 sekundi da se zagreje, a zatim duvajte 3-5 sekundi. Rezultat se radi nakon 3-4 sekunde i biće prikazan na LCD ekranu 10 sekundi.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #162481786
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.