slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Digitalni multimetar sa temperaturnom sondom

1.000 dinFiksno

Kraljevo
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
4
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran
Član od 01.12.2011.
Svi oglasi
Veoma lep i koristan merni instrument sa mnostvom funkcija.

Odlican za amatere i profesionalce, ima i mogucnost merenja temperature. Uredjaj dolazi sa novom Varta baterijom, temperaturnom sondom i sondam ana merenje, kao i kratkim uputstvom. Sve kao na slikama.

Na raspolaganju je model sa zelenom silikonskom zastitom.

 

Sirroki opseg napona i struje:

Meri naizmenični i jednosmerni napon i struju od 200V do 600V i 200u do 10A, što ga čini raznovrsnim za različite električne primene.

• Kompatibilnost termoelementa: Dolazi sa termoelementom koji se može koristiti za merenje temperature, što ga čini korisnim alatom za profesionalce za HVAC.

• Displej sa pozadinskim osvetljenjem: Ekran sa pozadinskim osvetljenjem olakšava čitanje merenja čak i u uslovima slabog osvetljenja, obezbeđujući tačna očitavanja svaki put.

• Prenosivi dizajn: Njegova kompaktna veličina i lagani dizajn čine ga lakim za nošenje, što ga čini idealnim za električne radove u pokretu.

• Digitalni displej: Digitalni displej pruža precizna i lako čitljiva merenja, što olakšava razumevanje vaših rezultata.

• Termopar: Funkcija termoelementa vam omogućava merenje temperature pored napona i struje, pružajući sveobuhvatniji prikaz vašeg kola.

• Prenosiv: Kompaktna veličina i lagani dizajn olakšavaju nošenje ovog multimetra sa sobom gde god da idete, tako da ga uvek možete imati pri ruci kada vam zatreba.

• Pozadinsko osvetljenje: Funkcija pozadinskog osvetljenja osvetljava ekran, što olakšava čitanje u uslovima slabog osvetljenja.

 

Karakteristike:

3 1/2 digitalni LCD ekran,

maksimalna vrednost prikaza 1999.

Multimetar ima jasan, lak za čitanje LCD ekran, sa belim pozadinskim svetlom. Prenosiv i kompaktan dizajn. .

Prikaz simbola niskog napona.

Funkcija pozadinskog osvetljenja.

Zaštita od preopterećenja.
ID Oglasa: #166110047
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.