slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

FNIRSI DPOKS180H dvokanalni digitalni osciloskop 180MHz-3DB

145 €Fiksno

Beograd | Rakovica
Kao novo - nekorišćeno
211
13
juče
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Penik Shoop online
Član od 04.06.2022.
Svi oglasi
FNIRSI DPOKS180H ručni dvokanalni digitalni osciloskop 180MHz-3DB 2 u 1 funkcija generator signala fluorescentni displej ZOOM

 

DPOKS180H je isplativ ručni dvokanalni digitalni fosforni osciloskop koji je lansirao FNIRSI sa osciloskopom dva u jednom i generatorom signala.

Osciloskop ima brzinu uzorkovanja u realnom vremenu od 500MSPS i analogni propusni opseg od 180MHz. Što se tiče prikaza, koristi se 2,8-inčni IPS LCD ekran punog vida visokog kontrasta i digitalna fluorescentna tehnologija. Efekat prikaza talasnog oblika je dobar, a načini boja su nijansi sive i temperatura boje. Sa brzinom osvežavanja talasnog oblika do 50000vfm/s, lakše je prikazati abnormalne signale sa malom verovatnoćom.

Sistem vremenske baze uključuje ZOOM vremensku bazu za laku analizu signala digitalnog protokola. Sa vertikalnom osetljivošću od samo 5mV, može bolje da meri male signale od 5mVPP. Ultra-visok odnos signal-šum, potpuno zapečaćene mere zaštite, stabilan dizajn povratne sprege, čist i jasan talasni oblik. Originalno podesivo automatsko ograničenje propusnog opsega i prilagodljivo podesivo potiskivanje okidača su pogodni za analizu i merenje signala sa relativno velikim šumom. Ograničenje hardverskog propusnog opsega od 20M, može filtrirati šum iznad 20MHz. Okidač usvaja digitalnu tehnologiju okidača sa visokom preciznošću. Ima tri režima okidanja: automatski/jednokratno/normalno. Ima snažnu sposobnost da uhvati periodične signale, burst signale i signale protokola. Generator DDS signala ima 14 vrsta talasnih oblika funkcionalnih signala i slobodno prilagođeni talasni oblik seckanja. Frekvencija sinusnog talasa može doseći do 20MHz, a ostali talasni oblici mogu doseći i do 10MHz. Originalna izlazna funkcija seckanja može da uskladišti do 500 prilagođenih signala. Ima tri režima vremenske baze: IT, KSI i kotrljanje. Ručno merenje kursora je pogodno za merenja sa velikim šumnim signalima.

Efikasno automatsko podešavanje jednim dugmetom, adaptivni 25%, 50%, 75% električni okidač nivoa, potrebno je samo 2 sekunde da se izmeri 1VPP/1KHz. Sačuvajte talasne oblike i snimke ekrana pomoću jednog tastera, do 250 skupova podataka talasnog oblika ili 90 slika može se uskladištiti, a 500 presretnutih talasnih podataka može biti sačuvano u isto vreme, Pretraživač podataka može da pregleda i pregleda trenutno sačuvane podatke talasnog oblika i slike, a podaci talasnog oblika podržavaju operacije kao što su zumiranje i pomeranje. Visokonaponska zaštita od sagorevanja, svi zupčanici mogu da izdrže visoki napon do 400V. USB izvoz podataka, možete se povezati sa računarom da biste kopirali datoteke slika, a takođe možete kopirati sistemske datoteke na osciloskop radi nadogradnje sistema.

5V2A brzo punjenje, a 1 sat se može napuniti do 80%.          

 

 

Analogni propusni opseg: 180 MHz

Maksimalna brzina uzorkovanja: 500 MSPS

Ulazna spojnica: DC/AC

Vreme porasta: 2.5nS

Dubina skladištenja: 120Kpts

Ulazna impedansa: 1MŌ-18PF

Vertikalna osetljivost: 5mV ~ 10V(1Ks)

Opseg vremenske baze: 5nS ~ 50S

DC tačnost: ±2%

Tačnost vremena: ±0,01%

Opseg merenja: 40mV ~ 80V(1Ks)

Digitalna fosforna tehnologija: podrška

Prikaz temperature u boji: podrška

Vremenska baza za zumiranje: podrška

20M hardversko ograničenje propusnog opsega: podrška

Podesivo automatsko ograničenje propusnog opsega: podrška

Ks-I režim: podrška

FFT: podrška

Merenje kursora: frekvencija/period/amplituda

Detekcija okidača: Digitalni okidač

Režim okidanja: Automatski/Single/Normal

Ivica okidača: raste/pada

Režim kotrljanja: podrška

Skladištenje snimaka ekrana: 90

Skladištenje talasnog oblika: 250 grupa

Signal snimanja: 500

Merenje parametara: 12 vrsta

Generator signala: 14 signala standardne funkcije Podrška za automatsko podešavanje Vaveform manager: podrška

Izlaz talasnog oblika: podrška

Visokonaponska zaštita od sagorevanja: podrška

Veličina ekrana 2,8: inča

Rezolucija ekrana: 320k240

Tehnologija prikaza: IPS pun prikaz

Interfejs za proširenje: USB interfejs za prenos

Automatsko isključivanje: 5 minuta-2 sata

Nadogradnja firmvera: podrška

Zahtevi za punjenje: 5V 2A

Kapacitet baterije: 3000 mAh

Vreme pripravnosti: 3,5 sata sa punim punjenjem

Dimenzije: 135mmk90mmk40mm
ID Oglasa: #161915787
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.