slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

FNIRSI DSO-TC2 Digitalni Osciloskop + ESR Tester

5.999 dinFiksno

Beograd | Rakovica
Kao novo - nekorišćeno
628
42
pre 10 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Penik Shoop
Član od 04.06.2022.
Svi oglasi

NOVO U KUTIJI 

VAKUUM pakovanje

 

FNIRSI DSO-TC2 prenosivi digitalni Osciloskop, tranzistorski tester 2u1 multifunkcionalni multimetar diode napon LCR detektuje PWM izlaz

 

P6100 visokonaponska sonda

 

FNIRSI-TC2 genijalno integriše digitalni osciloskop, tester elektronskih komponenti, generator PWM signala i druge funkcije u jedno. Opremljen je TFT ekranom u boji velike veličine. Ugrađena punjiva litijumska baterija. Donesi praktičnije funkcije korisnicima sa malom veličinom, Takođe ima dobru prenosivost.

FNIRSI-TC2 ima različite režime rada kao što su osciloskop i tester komponenti. Svaki put kada kliknete na dugme za napajanje, ući će u interfejs za izbor režima. Pritisnite tastere [gore] i [dole] tastera za pravljenje da biste izabrali, izaberite „ Mos Test” stavku, pritisnite taster【OK】 da uđete u režim testiranja komponenti; Izaberite stavku „ Osciloskop” , pritisnite taster【OK】 da uđete u režim osciloskopa.

Režim „ Mos Test“ može da testira različite tipove tranzistora i može da identifikuje tip uređaja, polaritet pinova, hFE, napon uključivanja, kapacitet spoja; može testirati kapacitivnost, otpornost, komponente induktivnosti itd.

FNIRSI-TC2 je posebno pogodan za brzo uparivanje tranzistora, identifikaciju mešovitih komponenti za površinsku montažu i komponenti bez reči i preliminarni skrining malih serijskih komponenti. "Osciloskop" režim za testiranje talasnog oblika signala kola. Podržati rad na mreži sa računarom, možete sami osvežite zvanični firmware i dovršite nadogradnju.

Nadamo se da FNIRSI-TC2 može učiniti učenje i rad većine korisnika efikasnijim i zanimljivijim

 

Paket uključuje:    prikazano na slici br 2 

1 DSO-TC2 tester 

2 P6100 visokonaponska sonda 

3 Adapter 

4 Test Book 

5 Regularna sonda 

6 Originalno pakovanje vakum (kutija) 

7 Uputstvo za upotrebu 

8 Kabl tipa C 

ID Oglasa: #155062300
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.