slika
slika
slika
slika
1 od 4

KAPG 100 tester kablovskih zica

Kontakt

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
488
7
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Pavlovic Nebojsa
Član od 25.02.2013.
KAPG 100

КАПГ 100 се користи за тестирање жичаних и неповезаних кабловских жица за размену, контакт и прекид уземљења.  Истовремено је дата и гласовна веза између две лабораторије.

Провера и разговор са отпором петље до мак. . 2000 ома и ожичењем са званичном организацијом и/или терминалном опремом (нпр. телефонским апаратом) могуће без Беспулунга Овај отпор петље одговара дужини линије: око 7 км са пречником проводника 0,4 мм око 16 км узети пречник проводника 0,6 мм око 30 км са пречником проводника 0,8 мм Има капацитет од око 35 нФ / км сматра се између жила кабла.  КАПГ 100 се у суштини састоји од компактног и чврстог пластичног кућишта у које је уграђено електронско коло, управљачки и прикључни елемент.  Од спојног елемента, слушалице и тест линија су означени бојама са симболима или повезаним конекторима.  Комора за батерије је доступна споља и користи се када је батерија од 9В.  ,  слушалице имају окретни микрофон и стране пријемника.  Провод носи обојене утикаче за микрофон (црвени) и пријемник (црни).  Трожични испитни вод се састоји од обојених силиконских каблова са утикачима.  Две од три линије служе као телефонске линије (а = плава, б = црна) и сажете су помоћу термоскупљајуће цеви.  Трећа линија се користи као тест провод (црвена).  Упозорење: За тестирање два уређаја су апсолутно неопходна КАПГ Могућа је комбинација 80/90 и 100
ID Oglasa: #134601178
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.