slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Meteoroloska stanica Raddy WF-100C profi weather station

17.999 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
54
2
pre 12 dana
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Marko
Član od 02.06.2010.

14-U-1 PAMETNA VREMENSKA STANICA|VF-100C ima 10” ekran svetle boje, koji prikazuje širok spektar vremenskih uslova, uključujući osnovne informacije kao što su temperatura i vlažnost, ali takođe ima detaljnije atmosferske podatke kao što su brzina i smer vetra , kiša, barometarski pritisak, sunčevo i UV zračenje i drugi podaci o životnoj sredini.

5-U-1 VANJSKI SENZOR |Spoljašnji senzor se sastoji od UV senzora, kišomera, vetrobrana, čaše za brzinu vetra i termo-higrometra štita od zračenja. To je izdržljiva konstrukcija, uključujući montažni stub i nosač, dovoljno čvrsta da izdrži uragane. Sistem je u stanju da komunicira u dometu do 330ft (100m), omogućavajući korisniku veću fleksibilnost za instalaciju u dvorištu ili na većem imanju.

SINHRONIZACIJA SA VEATHERCLOUD &VUNDERGROUND|Konzola VF-100C se lako povezuje na internet. Podržava sinhronizaciju podataka u realnom vremenu sa velikom mrežom svetskih meteoroloških stanica (VeatherCloud &Vunderground) preko Vi-Fi mreže, tako da možete pratiti uslove u svom dvorištu/spavaćoj sobi/drugim sobama u bilo koje vreme i bilo gde. Moći ćete da delite vezu do stranice sa podacima o vremenu sa prijateljima i porodicom.

JEDNOSTAVNOST PODEŠAVANJA| Nudimo uputstva korak po korak, što olakšava instalaciju za početnike ili entuzijaste. Konzola za prikaz podržava imperijalne/metričke (° F/° C) jedinice. VF-100C dolazi sa jednom konzolom za displej, jednim spoljnim senzorom sa nosačem za stub, jednim daljinskim senzorom i dodatnim priborom. Takođe podržava 7 dodatnih daljinskih senzora (nisu uključeni).

12-SASOVNE LOKALNE VREMENSKE PROGNOZE|VF-100C je pametan prediktor vremena: možete pratiti lokalne vremenske trendove u vašoj oblasti. Takođe možete podesiti maksimalne/minimalne vremenske vrednosti da biste kreirali prilagođena upozorenja, kao što su alarm za led, visok indeks toplote, slaba hladnoća vetra, itd. Budite spremni za teške vremenske prilike! VF-100C takođe uključuje korisne funkcije kalendara i sata.

ID Oglasa: #164263818
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

 

Moze licno preuzimanje uz predhodni dogovor u Novom Sadu

 

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

 

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana

Marko 065 901 6697 ili Vukasin 0600164264

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.