slika
slika
slika
1 od 3

Noiafa Nf 8506 Multifunkcionalni Kablovski Tester

15.400 din

Boljevac
Novo
15
0
pre 15 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Overnight
Član od 16.04.2018.
kp izlog

Svestran alat dizajniran za različite zadatke, uključujuc´ i prac´ enje kablova, mapiranje kablova, testiranje dužine kabla, testiranje PoE (napajanje preko Etherneta), procenu brzine mreže i još mnogo toga.
Precizno prac´ enje kablova. Osetljiva i brza moguc´ nost prac´ enja linija za oklopljene i neoklopljene mrežne kablove. Idealan za različite aplikacije kao što su inženjersko kabliranje, održavanje data centara i nadogradnja opreme. Nudi standardne metode i metode prac´ enja linije otporne na smetnje.

- Wiremapping: Brzo identifikuje ciljne linije i potvrđuje redosled ožičenja mrežnog kabla, pomažuc´ i u otkrivanju i rešavanju problema kao što su kratki spojevi, otvoreni krugovi i ukrštanja.
- Test dužine: Brzo određuje dužinu povezanih kablova u rasponu od 2,5 m do 656 stopa/200 m. Automatsko otkrivanje dužine kablova pojednostavljuje proces preciznog merenja dužine kablova.
- Treperi i identifikacija porta.
- Olakšava laku identifikaciju povezanih portova treptanjem odgovarajuc´ ih indikatorskih lampica na prekidačima ili ruterima.
- Pruža dodatne informacije o radnim brzinama porta, dupleks režimima i podešavanjima pregovaranja.
- PoE testiranje.
- Efikasno detektuje PoE uređaje, identifikujuc´ i različite metode ukrštanja i polariteta.
- Nudi sveobuhvatnu PoE detekciju, uključujuc´ i nestandardne i IEEE 802.3AF/IEEE 802.3AT standarde.
- PING testiranje: Omoguc´ ava brzu procenu problema sa brzinom mreže sprovođenjem PING testova sa više lokacija za merenje brzine odgovora servera i veb lokacije.
- NCV olovka za detekciju napona: Osigurava sigurnost tokom električnih radova identifikacijom opreme pod naponom i otkrivanjem žica i utičnica. Pomaže u sprečavanju potencijalnih opasnosti uzrokovanih situacijama visokog napona.
- LED osvetljenje visokog intenziteta: Ugrađeno LED osvetljenje sa galvanizovanim reflektorom reflektora poboljšava vidljivost u mračnim ili slabo osvetljenim okruženjima.
- Dugotrajan radni vek baterije: Napaja ga 3.7V 1.500mAh polimer litijumska baterija, obezbeđujuc´ i produžene periode upotrebe. Zgodno punjenje tipa C za jednostavno punjenje.

Pogledajte nas kp izlog.  
Sve proizvode saljemo na celoj tertoriji Srbije.
Rok isporuke od 24 do 72 sata.
Uz svaki kupljeni proizvod se dobija fiskalni isecak i gotovinski racun.
Radno vreme:
Ponedeljak - Petak
09 - 17 h

ID Oglasa: #160151133
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.