slika
slika
slika
1 od 3

UNI-T UT122 je True RMS smart digitalni multimetar

4.500 din

Beograd | Zvezdara
Novo
235
5
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
⚡ Elektroleum
Član od 11.03.2012.
kp izlog

UT122 je True RMS Smart digitalni multimetar koji meri AC/DC napon, otpor, kao i kapacitet, frekvenciju i temperaturu. Ima posebno tanak i kompaktan dizajn, tako da podseća na pogodnu formu pametnog telefona. Kao rezultat toga, dvostruki LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem je posebno veliki na 65*55 mm. Sa automatskim izborom opsega merenja, 6199 brojanja i dodatnim prikazom trake, merene vrednosti se prikazuju precizno. Ugrađena baterijska lampa omogućava rad u mračnim okruženjima, a NCV funkcija prikazuje napone bez direktnog kontakta. Ostale karakteristike digitalnog multimetra uključuju funkciju zadržavanja podataka za privremeno skladištenje mernih podataka, indikator niske baterije i funkciju automatskog isključivanja. Možemo reći da je pametni digitalni multimetar UT122 True RMS idealan za zgodna i fleksibilna merenja, posebno u mobilnoj upotrebi. UT122 je u skladu sa svim bezbednosnim standardima EU i ima CAT III 600V ocenu.

 

6199 counts
Veliki LCD dvostruki ekran
True RMS
Funkcije merenja AC/DC napona, otpora, kapacitivnosti, frekvencije
Test diode/kontinuiteta
Merenje temperature
Beskontaktna detekcija napona (NCV)
Dodatni prikaz trakastog grafikona
Funkcija skladištenja podataka
LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem
Funkcija relativnog režima
Automatski izbor mernog opsega
Indikator niske baterije
Kompaktan oblik (pametni telefon)
Obim isporuke: instrument, ispitni kablovi, temperaturna sonda, uputstvo za upotrebu

 

 

 

Elektroleum se bavi uvozom i prodajom elektronskih komponenti, alata, lemne i merne opreme, razvojnih sistema, hemija itd…
Mogućnost plaćanja preko računa firme ( virmanski ).
U našem prodajnom asortimanu se nalazi na hiljade artikala koje svakodnevno imamo u ponudi. Svi artikli koji se nalaze u prodaji su novi, neotpakovani u originalnoj ambalaži i sa važećom zakonski propisanom garancijom.

Ukoliko neki artikal nemamo na stanju, postoji mogućnost njegovog poručivanja uz avansno plaćanje i rokom isporuke od 3 nedelje.

Mogućnost dostave na celokupnoj teritoriji Srbije, uključujući i Kosovo i Metohiju!
Obavezujemo se da ćemo u tajnosti čuvati sve Vaše podatke, koji su nam potrebni u svrhu što efikasnije isporuke i komunikacije.

Mogućnost svakodnevnog ličnog preuzimanja u Beogradu, na Zvezdari ( Lion ).

Obezbedite dodatni popust kupovinom više artikala!

Naš zadatak je da kupci budu zadovoljni našom uslugom, kvalitetom, brzinom isporuke i cenama. Stojimo Vam na raspolaganju 24/7.

Kontakt tel: 0646972201 / 0646971200

Srećna kupovina!

Elektroleum

ID Oglasa: #153218591
Informacije

Zbog predstojećih praznika firma Elektroleum neće raditi prodaju od srede 01.05.  do ponedeljka 06.05.2023. Prvi radni dan je utorak 07.05.2024. godine.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.