slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

CONARD GR 3 PLUS skener Turska

2.500 €

Ćuprija
Kao novo - nekorišćeno
856
9
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Despot
Član od 21.12.2016.
Svi oglasi
Conard GR3 plus nov sa garancijom + poklon android telefon na kome je  ubacena aplikacija instalirana i spremno za rad odmah. Magnometar/gradio ne vidi sveze metale tipa limenke, konzerve, folije i djubre kao ni metale koji su na povrsini. . . dok metale koji su duze u zemlji i pri tom stvore magnetno polje cepa. Moze se sa njim ici kao sa obicnim detektrorom levo desno na opciji pinpoint i tu izbaci bukvalno brojcano plavo i svetlo plavo supljine, narndzasto i crveno metal ako je dublje zeleno ali drzi konstantno ne gubi se zvuk a ako je minarelaizacija on da siganal i izgubi i ne pojavljuje na tom mestu. . . . jako je dobar i garantujem bolji od mnogih. Brz i precizan testirao sam ga testerima na dubini od 1.8 metra. Vidi par predmeta 13 cm i 9 cm (male velicine) to je slika u prilogu oglasa 2 razlicita snimka sa istim prikazom na 7x7 i 5x5 kvadrat snimka. (Testeri emituju polje koje bi uhvatio da je ostava ili metal koji je dugo u zemlji). Tako da bi to video i na preko 2 metra bez problema. Supljine testirao na prostoroju 3 metra bez problema i otvor na 6 m vidi kao nista i na skeniranju i na uzivo lajv skeniranje. Ima mogucnost razdvajanja plemenitog od gvozdja. Lak za upotrebu. . povezuje se na mobilni uredjaj skidanjem aplikacije i logovanje sa serijskim brojem a na Bosanskom je jeziku(jedan od jezika). . . . Cena je fiksna, bez zamene, moguca je proba kod mene pre kupovine. Saljem iskljucivo postexpressom. . . . postoji mogucnost porucivanja i nekog drugog modela   uz prethodni dogovor.
Ne idem na teren i ne vrsim usluzno skeniranje. Iskljucivo prodajem uredjaj. Nisam raspolezen ni za koji vid zajednicke saradnje.
Molim samo ozbiljne kupce da me kontaktiraju ne bi li usuprotnom obostrano gubili vreme i zamarali.   Hvala na razumevanju

Videa you tube:

https: //youtu. be/z4nL1uqyyFg? si=8S6SYtDMOckUY9bI



https: //youtu. be/fCEJEp-pV58? si=vNi7lyhR4uCkrQX5

https: //youtu. be/bGgmQ-G1upE? si=EJ91_y1PcvK3Pyp9

https: //youtu. be/EPxrDCQVRos? si=HVpFo4YGrh1L7rZ8

https: //youtu. be/19lFEdYRHBs? si=Z4DB5D_jH-OxbypX

https: //youtu. be/ZqpT3oawW3s? si=RoAHVecjWcK3nV5J

https: //youtu. be/C79wgVbDsF4? si=z2CYPPvIxBeNrWlZ

https: //youtu. be/rGy33dC1Axc? si=QzgL2n7xBHHL9E1Y
ID Oglasa: #163517030
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.