slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Metal detektor INTEY CG-1057

10.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
1.069
17
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan-Bizi(Sve I Svašta)00-24
Član od 26.11.2014.
Svi oglasi
Režim - "DISC" režim, sa funkcijom automatskog balansa, rotacija u smeru kazaljke na satu iz režima ALL METAL do DISC, detektor može ukloniti gvožđe, nikl, cink i druge metale Materijal. U full metal modu, možete koristiti funkciju PINPOINT da pronađete tačnu lokaciju mete.
„SENS“ kontroler osetljivosti – služi kao prekidač za napajanje. Generalno, kada se traži cilj, osetljivost se može podesiti na viši položaj. Ako je mineralizacija zemljišta složena ili su električne smetnje velike, osetljivost se može na odgovarajući način smanjiti kako bi se izbegla previsoka osetljivost i izazivanje lažnih signala.
Operacija – Korisnik prvo podesi detektor metala na SVE METALNO, podesi SENS (osetljivost) na relativno visoku poziciju, a zatim polako pomera sondu na 2-2,5 cm iznad tla. Kada se otkrije metal, emitovaće se zvuk i pokazivač merača će biti pomeren udesno. Zatim lagano podesite dugme DISC (diskriminacija) u smeru kazaljke na satu da biste identifikovali koja vrsta metala je otkrivena.
Važni saveti – sonda ne može da detektuje nepokretne objekte, tako da morate da pomerite test objekat ili detektor metala; Dužina štapa se može podesiti po potrebi (30,7-42,5 in), tako da je pogodna za decu i odrasle; Sonda je vodootporna, ali kontroler nije vodootporan, tako da ga možete koristiti u plitkoj vodi.
Pristupačnost – INTI detektor ima podsetnik za praznu bateriju. Kada je indikator „LOV BAT“ uključen, to znači da je baterija nedovoljna i da bateriju treba na vreme zameniti (nije uključeno). Možete povezati slušalice (nisu uključene) na detektor. Korišćenje slušalica može da uštedi bateriju i olakša određivanje suptilnih promena u zvuku detektora.
ID Oglasa: #149352665
Informacije


  1. ➡️Pogledajte naše ostale oglase, u ponudi imamo puno interesantnih proizvoda
  2. ➡️Svi artikli su uglavnom novi osim ako u oglasu ne stoji drugačije
  3. ➡️Slanje pouzećem Post Expresom ili drugom kurirskom službom po izboru
  4. ➡️Mogucnost uplate na tekući račun pre slanja
    ☎️0628190189-viber, whatsapp
  5. Srecna kupovina!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.