slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Metal detektor metala zlata srebra bakra itd INTEY - NOVO

9.480 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
43
0
pre 14 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 14 

* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.   

* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

 

Jednostavan rad i pune mogućnosti: kao i osnovne karakteristike detektora na tržištu, naši metalni detektori su opremljeni podešavanjem zvuka, podešavanjem osetljivosti, načinom identifikacije metala. Bez obzira na to, naš detektor koristi laka dugmad kao zamenu za teške šablone tastera, koji je jednostavan za funkcionisanje i jednostavan za proučavanje. Posebno je prikladan za brucoše, mlade i mlade za lake avanture na otvorenom.
Kontrolor osetljivosti – promena objekta. Kada tražite cilj, osetljivost se može podesiti na bolje mesto; ako je mineralizacija zemljišta teška ili {električne} smetnje su ogromne da bi se desila nestabilnost, osetljivost bi se mogla na odgovarajući način smanjiti.
Najfiniji poklon za mamu ili oca-malu Actions- 30,7 do 42,5 podesiv vrh je prikladan za svakog odraslog i dece. Zavojnica prenosivog detektora metala je vodootporna, tako da smo u mogućnosti da tražimo metal ili blago unutar prostora plitkih voda. To je odlična nagrada za domaćinstvo, može pratiti vašu decu tokom vikenda, može ih informisati da otkriju svet i pripitomiti radoznalost.
Lagan i jednostavan za nošenje: INTEI metalik detektor teži samo 0,94 kg, nije važno koje godine, neće imati veliki teret kada se koristi, a takođe će biti odnesen na obalu mora i džunglu radi putovanja
Želite da stavite dve baterije od 9V (ne sadrži): Kada vaš detektor škripi, pokazivač se nepravilno pomera, a indikator „ LOV BAT“ na panelu svetli, zamenite bateriju na vreme.

ID Oglasa: #165920975
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.