slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Metal detektor

90 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
342
6
pre 9 dana
Odgovara na 66% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

Potpuno vodootporan prema IP68: Istražite svet pod zemljom pomoću našeg detektora metala! Sa svojom IP68 ocenom, ovaj detektor metala je potpuno vodootporan i može da izdrži različita podvodna okruženja do dubine od 10m. Bez obzira da li tražite blago u dubokim vodama ili istražujete po kiši, naš pinpointer je pouzdan i ne morate da brinete o oštećenju vode. 3 režima alarma: Ovaj detektor metala ima režime zvuka, vibracije i zvuka + vibracije, tako da imate pravi režim za svaku situaciju. Ovaj ručni detektor metala vam omogućava da izaberete željeni režim za personalizovano iskustvo detekcije kao nijedan drugi. Bliže i glasnije: Naša sonda detektora metala emituje glasniji zvuk alarma kada se približite metalnim predmetima, što olakšava snimanje i pronalaženje onoga što tražite. Ovaj najsavremeniji dizajn zvučnog signala omogućava vam da se uhvatite u koštac sa bilo kojim zadatkom detekcije metala sa lakoćom i preciznošću. Dizajn za označavanje dubine: Naš detektor metala ima dubinu detekcije do približno 11 cm, što olakšava pronalaženje vrednih predmeta nego ranije. Takođe ima praktičan marker dubine i strugač koji olakšava uočavanje mete. Ovaj dizajn je idealan za povećanje efikasnosti detekcije i stvaranje lova na blago još uzbudljivijim. Kompletna dodatna oprema: Opremite se svime što vam je potrebno uključujući 2 baterije, 1 futrolu, 1 elastični kabl i 1 torbu. Može se koristiti na ekstremnim temperaturama od -10℃ do 50℃, omogućavajući vam da otkrijete skrivena blaga u svim uslovima. Pripremite se za vrhunsko iskustvo detekcije, bez obzira na temperaturu!

 

 

specifikacija Broj modela artikla TS102 Ulazni napon 9V klasa zaštite IP68 (Potpuno vodootporan) Maksimalna dubina detekcije približno 11 cm (4,5 inča) Režimi alarma Zvuk/Vibracija/Zvuk + Vibracija Glavni materijali SECTION Neto težina 0,3 kg (0,67 lbs) Dimenzije proizvoda 250 k 45 k 42 mm (9,8 k 1,8 k 1,7 inča)

ID Oglasa: #161294518
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.