slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Via Gold pulsni detektor

2.400 €

Ćuprija
Kao novo - nekorišćeno
270
3
pre 3 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Despot
Član od 21.12.2016.
Svi oglasi
Turski Via Gold detektor nov, kupljen je u radnji u Turskoj. . nikakva kopija nije u pitanju. Ima garanciju 2 godine, dve sonde na 14 khz i 7 khz. Nije za  trazenje novcica i sitnih predmeta. . dobar je za krupno i konkretno kao i svi pulsni sto im je i namena. Ima opciju vlf naravno moze i novcice ali mu je namena pre svega PI. Moguca je usluzna nabavka i drugih modela Via Gold iz Turske ud prethodni dogovor.
P. S. - Aparate ne dajem na probe i ne vrsim usluzne pretrage terena i bilo koji vid saradnje i kombinacije. Proba ispravnosti je moguca u objektu (pali, radi, funkcionise)Kao u svakoj drugoj radnji kupis aparat pa ga nosis na teren. Zamene me ne interesuju. HVALA na razumevanju.

https: //youtu. be/PDqhbYWDKnM? si=ywSI5tFsGpD3VpOW

https: //youtu. be/176fS0VCyaY? si=8OcywUIRFm1C9Opt

https: //youtu. be/5w2Tw_vR_qw? si=cum1e_UyjY6UY0gR

https: //youtu. be/ycWlsIa8CfQ? si=IuHCXWrOK0KM2mBF

https: //youtu. be/gzGhCmkFb9c? si=3zj2zymge2gtMYTt


Nekoliko videa gde mozete videti rad i sta sve ovaj aparat moze u praksi! !  Prvi video je moj u steni sa 'malom' sondom'. .
ID Oglasa: #165760701
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.