slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Zidni detektor skener 5 u 1

3.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 9 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Igor
Član od 11.05.2010.
Svi oglasi

Stud Finder Zidni skener 5 u 1 Nadograđeni elektronički zidni skener s baterijom za detekciju drva, metala i AC žice, HD LCD zaslonom i audio alarmom (srebrni)
Najprecizniji i najsigurniji - stud detektor je posebno dizajniran! Najnaprednija tehnologija senzora koristi se za precizno i ​​brzo lociranje metalnih cijevi, protupožarnih vodova, klinova, drvenih okvira, čeličnih šipki i potpornih greda skrivenih iza zidova, podova i stropova. Bilo da ste profesionalac, vlasnik kuće ili DIY entuzijast, ovaj elektronički skener vijaka može vam dobro primjeniti ➤Zidni skener uključuje pet različitih načina skeniranja, prikladnih za metalne cijevi, protupožarne vodove, klinove, drvene okvire, čelične šipke i nosače, kao i stropove, duboko ugrađene objekte iza zidova. Način rada s vijcima može otkriti drvene grede i grede u suhozidu, do 1,5 inča. Metalni način rada može otkriti do 3 inča cijevi. Način dubine otkriva do 3 inča drvenih i metalnih komponenti, dok se 85 do 240 volti izmjenične struje može koristiti za do 2 inča napona i žice pod naponom ➤Automatska kalibracija i ergonomski rukohvat, udoban za korištenje, prije testiranja držite tipku za skeniranje 1-2 sekunde. Auto-kalibracija pruža maksimalnu pouzdanost i točnost za korisnike. Ergonomski dizajn ovog zidnog detektora klinova omogućuje fiksiranje iz bilo kojeg kuta ➤ Dizajn nadogradnje LCD zaslona, ​​prikaz potrebnog materijala i točnog položaja klina - Digitalni skener klina s velikim LCD zaslonom i glasnim upozorenjem može otkriti točan položaj objekta. Kada se materijal pronađe, LCD zaslon će se oglasiti zvučnim signalom koji će vas obavijestiti jeste li blizu mete. Brzo otkrivanje štedi vrijeme i energiju korisnicima i olakšava dovršavanje zadataka ➤Profesionalni dizajn s vrhunskom kvalitetom - FOLAI je godinama posvećen istraživanju i razvoju alata za traženje klinova, a imamo profesionalni tim i zreo proizvodni proces. Ovaj zidni detektor za traženje nosača može brzo locirati žicu izmjenične struje od metala i drva koja je skrivena u zidovima, podovima i stropovima vaše kuće, pomoći vam da pronađete točan nosač dok postavljate televizore, ormariće, garažne police itd.    

ID Oglasa: #166178430
Informacije

Molim sve zainteresovane ozbiljne  kupce da me prevashodno kontaktiraju putem poziva na telefon jer na poruke odgovaram kada imam vremena sve u zavisnosti od zauzetosti posla HVALA

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.