slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Kontroler punjenja Akumulatora 3.7-120V

1.800 din

Kikinda
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
4.355
103
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Danlo R1
Član od 14.03.2010.
Svi oglasi
Povežite ga i ugradite u svoj stari punjač akumulatora i eto vam pametan elektronski punjač koji će isključiti punjenje kad se akumulator napuni a uključiti ako se krene prazniti.

Modul se napaja sa 220V AC i prekida dotok struje vašem punjaču kad se akumulator napuni a uključuje ako napon padne. S obzirom da ovaj regulator prekida Struju punjaču to znači da može poterati veoma snažne punjače jer se prekida punjač na njegovom ulazu 220V gde je struja vaoma mala nego na njegovom izlazu tako da će njegov relej od 10A da izdrži i najjače punjače kao od šale. Primer: Punjač automobilskog akumulatora 12V 10A na ulazu vuče samo oko 700mA.


  • Može se koristiti na Akumulatore od 3.7 - 120V - što znači da se može koristiti na sve vrste akumulatora! ! ! Modul prekida struju vašem punjaču, punjač stavljate onaj koji je adekvatan vašem akumulatoru ili bateriji jer modul samo gasi punjenje kad je akumulator napunjen i pali punjenje kada napon padne u akumulatoru.

Displej očitava trenutni napon u akumulatoru, na tastere možete podešavati kad da se isključi punjenje a kad da se uključi punjenje-sve se to očitava na displeju.


  1. Ulazni napon: AC 220V.
  2. Kontakti releja: 10A
  3. Dimenzije: 85 * 58 * 27 mm
ZA SVE DODATNE INFORMACIJE KONTAKT PREKO KP PORUKA! ! !



Važna napomena:
 
Testiram pre slanja i nema šanse da ga pošaljem neispravnog tako da ne primam nikakav oblik reklamacije: da je stigao neispravan, da vam je crkao itd. . . niti prava na negativnu ocenu. Ako vam ovi uslovi ne odgovaraju odmah odustanite od kupovine.
**********************************************************************************************************************


Pogledajte i ostale moje oglase,  
svi predmeti koji imaju cenu su na lageru i odmah DOSTUPNI ! ! !
ID Oglasa: #66164778
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.