slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Aplenta 1080P HD 4.3" 3.5m endoskop sa dve kamere i ekranom

6.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
11
3
pre 13 dana
Odgovara na 64% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Dual Lens Industrial Endoscope, Aplenta 1080P HD 4.3" IPS Screen Inspection Camera with 7mm Lens IP67 Waterproof Digital Borescope, Sewer Camera with 7 LED Lights, 11.5FT Semi-Rigid Cable, SD Card

 

[7MM Dual Lens]: Industrijski endoskop nema potrebe za bočnim ogledalom. Dvostruka sočiva visoke definicije sa uglovima gledanja od 72 stepena pružaju vam šire vidno polje. Objektiv od 7 mm (0,27 inča) zadovoljava IP67 nivo vodootpornosti sa 7 LED svetala. Žižna udaljenost/Najbolja udaljenost za posmatranje 3~10cm (1,2~3,93) inča).


[Pravi HD IPS ekran]: Aplenta kamera za inspekciju koristi IPS ekran visoke definicije od 4,3 inča i sočivo visoke definicije, što vam donosi bogatije, svetlije, živopisnije i kvalitetnije slike sa prirodnom zasićenošću od LCD ekrana. Ekran ima ugao gledanja od 178 stepeni i funkciju trostrukog zumiranja.


[Jednostavno i praktično rukovanje] : Integrisani endoskop se može koristiti kada je uključen. Nema potrebe za povezivanjem sa bilo kojom drugom opremom, mrežom ili uključivanjem ili isključivanjem kamere. Neće biti problema kao što je gubitak veze i signala kamere. Kliknite na dugme da biste postigli promenu objektiva, 3k zum, rotaciju vidnog polja od 360 stepeni i druge funkcije.


[High-Speed CMOS Chip]: Aplenta boreskop usvaja ažurirani CMOS čip, koji može da snima oštru sliku od 2,0 MP i 1080P HD tečne video zapise. Brzina obrade slike je veća, ono što vidite je ono što dobijate. A prenos signala je veći stabilan.

ID Oglasa: #165250148
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.