slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Zealtron endoskop 2,4" IPS 1080P 5m IP67 2600 mAh

5.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
48
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi
  • Bolje iskustvo od wifi-endoskopa】: Bolje iskustvo od wifi-endoskopa za istu cenu. Ovaj ručni endoskop je jednostavan za korištenje i uključuje se preko prekidača za uključivanje/isključivanje za trenutnu upotrebu.  Nema potrebe za mobilnim telefonima, preuzimanjem aplikacija i Bluetooth konekcijama.
  • Kamera za pregled 1080P】: Ova kamera može snimiti prave 1080P jasne slike i videozapise.  Pružaju vam jasniji pregled svake inspekcije.
  • Kabel od 5m】: Za bolje iskustvo inspekcije, ovaj endoskop je opremljen kablom od polutvrdog materijala, dužine 5m, koji se može presavijati u različite oblike i doseći duboko unutar područja inspekcije.
  • Visokokvalitetna industrijska zmija kamera】: IP67 vodootporna i 3 podesiva nivoa svetline kako bi se osigurala jasna slika čak i u mračnim uvetima. Opseg fokusa kamere je 1,57~3,93 in (4 - 10 cm).  5M polukruti kabel može se savijati i zadržati svoj oblik kako bi pristupio širokom rasponu uskih mjesta i zadovoljio različite potrebe korisnika.
  • Ažurirani ekran u boji od 2,4 inča】: Ovaj ručni boroskop je spreman za upotrebu nakon uključivanja, prikazujući sliku u realnom vremenu direktno na svom ekranu u boji od 2,4 inča;  2600mAh baterija velikog kapaciteta omogućava 4 sata neprekidnog rada.

5m industrijski endoskop

Rezolucija kamere:  1920*1080 piksela

Žižna daljina:  4CM-10M

Vodootporan:  IP67 Vodootporan

Dužina kabla:  5 m / 16.5ft

Čvrstoća kabla:  Polu-fleksibilna

Veličina ekrana:  2,4" TFT IPS u boji

Napajanje:  Punjiva baterija / 4 sata od potpunog punjenja

 

Memorijska kartica ne dolazi u pakovanju !

ID Oglasa: #152257135
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.