slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

HUNICOM Toki Voki - Radio stanica

4.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
94
2
pre 12 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo 

 

Voki-toki za odrasle dvosmerni radio dugog dometa - PMR Walkie Talkie VOX Jednostavan za upotrebu 5 km sa baterijskom lampom

 

Koristi baterija: 3x AA (nije uključena)

 

Voki-toki dugog dometa: 16 glavnih kanala, obezbeđujući maksimalno do 5 km bežične komunikacije dvosmerni radio. Možete slobodno da koristite 99 niskofrekventnih tonova, signali neće biti ometani sa performansama protiv smetnji.


Multifunkcionalni Valki Talki: Ugrađeni LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem, koji prikazuje status baterije, broj kanala, kao i podtonove, nivo jačine zvuka, status signala, itd. Lampa za noćnu upotrebu ili hitne slučajeve. Funkcija zaključavanja kanala.


Najbolji voki-toki: Lagano kućište voki-tokija ergonomski dizajnirano da lako stane u vaše ruke.
Jednostavan za rad za odraslu decu: Podesite isti kanal i podkod i pritisnite PZR taster da razgovarate. Jednostavna voki-to-govor operacija.


Zabava za prijatelje: Neverovatan poklon za rođendane, Božić . Pogodan je za razne aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom, kampovanje, prolećne izlete, planinarenje itd. , kako bi se povećala zabava u komunikaciji i igricama za mlade.

ID Oglasa: #160043808
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.