slika
slika
slika
1 od 3

Digitalni relej za detekciju napona (DVSR)

22 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
8
4
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nestedago
Član od 22.08.2017.
Svi oglasi

NOVO! Digitalni relej za detekciju napona (DVSR)

 

  • Digitalni relej za detekciju napona (DVSR) omogućava punjenje druge baterije iz bilo kog izvora punjenja. Kada napon na napunjenoj bateriji dovoljno poraste, DVSR se uključuje, omogućavajući drugu bateriju da se napuni. Kada se punjenje zaustavi i napon padne, DVSR automatski izoluje baterije, obezbeđujući da baterije za pokretanje motora ostanu potpuno napunjene.

  • Digitalna kola pružaju vrhunsku pouzdanost i izuzetno nisku potrošnju energije. Digitalna poboljšanja su uvela kola za daljinsko detektovanje koja omogućava opcionu vezu sa prekidača za paljenje da bi se obezbedila ista funkcionalnost kao VSR i nulta potrošnja energije kada je motor isključen. Još jedna prednost je nulta potrošnja struje u stanju mirovanja kada se kolo za daljinsko detektovanje koristi sa ugrađenim prekidačem režima skladištenja (prekidač u otvorenom položaju).

  • Bezbedno punite dve ili više nezavisnih baterija iz jednog izvora punjenja kao što je alternator ili punjač baterija. Puni baterije za pokretanje motora pre kombinovanja pomoćne baterije za punjenje Štiti startne baterije od spljoštenja kućnim opterećenjem. Izoluje elektroniku od štetnih strujnih udara iz starter motora. Jednostavan za instalaciju.

  • Povezivanje sa 3 žice ostavlja ožičenje alternatora netaknuto. Bez pada volta u odnosu na izolatore diode. Zaštićen od paljenja. Površinski ili montiran na ploču. Zamenjuje prethodne modele 710-125A i 710-125A-DS Višenaponski, automatski bira između 12 i 24V DC rada. Digitalna kola obezbeđuju veoma nisku potrošnju energije i poboljšane performance. Opcija LED izlaza za daljinski status. Uključuje: 13,2 VDC, Isključuje: 12,7 VDC

Vaše zadovoljstvo je naš cilj - budite deo naše velike porodice zadovoljnih korisnika i uživajte u kupovini iz snova već danas!

 

ID Oglasa: #163708242
Informacije

~ Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju, potpuno novi.

~ Licno preuzimanje u Novom Sadu.
~ Slanje robe Postexpres/ Bex.
~ Rok isporuke 1-3 radna dana.
~ Troskove dostave snosi kupac.
~ 1-3 dana reklamacije proizvoda.


~ Za sve dodatne informacije javiti se putem KP ili na broj telefona 061/667-3042, mozete nas i kontaktirati putem Viber.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.