slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

BEOK smart sobni zidni termostat za gasni bojler peć

45 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
191
2
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi

NAPOMENA : model je BEOK TOL47WiFi BPL 

 

  • Aplikacija za jednostavno upravljanje: termostat za podno grejanje, termostat je pogodan za bojlere i bojlere, ovim termostatom možete upravljati online putem aplikacije "Tuya", a vaš pametni telefon može kontrolirati termostat bilo kada i bilo gde, unapred promeniti temperaturu prostorije i poboljšajte svoje životne funkcije i pogledajte trenutni status putem aplikacije.
  • Programiranje termostata: uređaj ima programabilnih 5 + 1 + 1 sedam programabilnih perioda maksimizira udobnost i strategiju uštede energije koja vam omogućava da grejanje vašeg doma prilagodite svojim životnim navikama, tako da je ugodno toplo kada ste kod kuće, a vi uštedite energiju kada ste u pokretu; jednostavan interfejs za izuzetnu upotrebljivost.
  • Kompatibilan sa Google Home &Alexa: Bluetooth i Wi-Fi se mogu koristiti za brzo povezivanje sa vašim mobilnim telefonom, koraci su jednostavni;  glasovna kontrola integracije pametnog doma i grijanja uz Amazon Alexa i Google Assistant.  Jednostavno unesite glasovnu komandu da uključite i isključite termostat, pa čak i postavite ga na određenu temperaturu po potrebi.  Temperatura okoline: 0 do 35° C (npr. 'Alexa, podesite dnevni boravak na 20° ).
  • Višestruke performanse: distribucija 0,5 ° C;  podesivi raspon između 5 i 35 ° C;  LCD ekran sa dodirnim dugmetom se lako čita čak iu mraku;  ostale funkcije: ručni način rada u načinu programiranja;  kalibracija temperature;  Funkcija memorije isključivanja, brava za djecu, funkcija zaštite od smrzavanja, zaštita od visoke temperature, početna temperaturna razlika itd.

TOL47 WiFi inteligentni termostati

S WiFi termostatom možete inteligentno kontrolisati temperaturu u svom domu, učiniti život lakšim i praktičnijim uz smanjenje troškova struje ili vode. Sa Beok termostatom ćete se osećati veoma udobno.  Znate da je temperatura vašeg doma uvek željena temperatura. Lako se instalira i koristi.  Možete ga dizajnirati prema vlastitom rasporedu ili prilagoditi svoj život prema svom planu.  Jednostavno koristite svoj pametni telefon za kontrolu ovog pametnog termostata bilo kada i bilo gde. To će vam olakšati život i istovremeno osigurati da uživate u najvećoj mogućoj udobnosti kod kuće.

Sadržaj kutije:

1 x termostat

2 x šrafovi

1 x uputstvo za upotrebu (engleski)

 

  • Radni napon: 200 - 240 V
  • Boja: LCD ekran
  • Preciznost kontrole temperature: 0,5 - 5 ° C podesiva
  • Raspon temperature podešavanja: 5-60 ° C (tvornička postavka 5-35 ° C)
  • Granični raspon temperature: 5 - 99 ° C
  • Potrošnja: <0,15 W
ID Oglasa: #157433180
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.