slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Sonoff TH 16 + sonda temperature i vlaznosti

3.800 din

Inđija
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
349
14
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Slobodan online
Član od 02.05.2014.
Svi oglasi

Opis:

【Maksimalno opterećenje 20A】Podržava maksimalno opterećenje od 20A, TH Origin kompatibilan sa više kućnih aparata.

【6-mesečna istorija potrošnje podataka po satima】 Podaci o potrošnji energije (tačni u satima) mogu se čuvati do 6 meseci koji se mogu izvesti u Ekcel na vašem telefonu.

【Zaštita od preopterećenja】Možete da podesite snagu, struju i prag napona. Kada se ispuni bilo koji uslov, POV Elite će se isključiti radi zaštite vaših uređaja.

【Potpuno funkcionalan】 POV Elite ima sve najosnovnije funkcije, poput kontrole aplikacija, glasovne kontrole, LAN kontrole, rasporeda vremena, podešavanja inchiranja, stanja uključenja itd.

Specifikacije:

SONOFF TH Origin je prekidač za merenje snage, novonadograđeni ESP32 čip 200% brži od prethodnog ESP8622 čipa. Sa LCD ekranom, može da prati snagu, struju i napon vaših uređaja u realnom vremenu i kumulativnu potrošnju energije. Podrška za TH Origin za proveru istorijskih podataka o potrošnji energije za 6 meseci tačne na sat, podaci se mogu izvesti u Ekcel na vašem telefonu. Možete podesiti dnevne/mesečne pragove potrošnje energije kada se postigne cilj potrošnje, dobićete push obaveštenje.

Podrška za dodavanje SONOFF uređaja u Home Assistant za kontrolu i automatizaciju preko eVeLink dodatka. Štaviše, da bi vam pomogao da uštedite potrošnju energije, POV Elite se pridružuje Aleka Energi Dashboard-u, možete centralno da vidite ukupnu ili pojedinačnu potrošnju energije uređaja na kontrolnoj tabli. Ako se pretplatite na eVeLink Advanced plan, TH Origin je takođe kompatibilan sa IFTTT i eVeLink veb kontrolom.

TH Origin sa V-0 kućištem najvišeg stepena otpornosti na vatru, nadograđenim terminalnim ožičenjima i većom količinom lima minimizira svaki detalj bezbednosnog rizika.

Paket je uključen:

1* Senzor temperature i vlažnosti

1* uputstva

******************************************************
UŠTEDITE VREME NARUČITE ZA 30 SEKUNDI 
Pošaljite SMS na broj telefona  063/174-1111 
******************************************************
Ime i prezime.   
Ulica i broj.   
Mesto i poštanski broj.   
Broj telefona za kontakt.   
Naručujem  A1676
*******************************************************

ID Oglasa: #141911752
Informacije

Za Naručivanje: Molimo vas, pustite tekstualnu poruku putem SMS-a ili Vibera.

 

Minimalna Vrednost Porudžbine: Naručivanje je moguće za iznose preko 300 dinara.

 

Brza Isporuka: Sve porudžbine primljene do 12h biće poslate istog dana.

 

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.