slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Termometar Bezicni Unutrasnji Spoljni

2.200 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
37
1
pre 15 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan
Član od 23.03.2015.
Svi oglasi

【Температурни опсег】Осег унутрашњег/спољашњег термометра: Унутрашњи -10℃~ 60℃ (14℉~ 140℉), спољашњи -40℃~ 60℃ (-40℉~140℉) и опсег преноса је 321М отворен простор). Можете га користити у фрижидеру, замрзивачу или на отвореном, што омогућава безбедно складиштење хране.
【Аудио аларм】Конзола бежичног термометра укључује звучне и визуелне аларме када температура премаши ваше унапред подешене минималне и максималне поставке аларма.
【Екран који се лако чита】 ЛЦД екран са великом цифром. Записује минималну и максималну температуру пружа историјска очитавања температура. Помоћу ове функције можете лако пратити промену температуре вашег фрижидера и обезбедити двоструку заштиту безбедности хране.
【Вишеструки начини инсталације】Бежични термометар се лако инсталира. Дисплеј може да стоји на столу, да виси на зиду, магнет на фрижидеру. Бежични сензор може да се закачи на врата или да окачи на зид.
【Лако ради】Постоји 6 функцијских тастера на главној јединици и индикатор сигнала на предајнику, само притисните одговарајући тастер да укључите/искључите аларм, промените Целзијус или Фаренхајт

Paket uključuje 
1 x glavna jedinica;  
2 x odašiljača;  
1 x korisnički priručnik

 

Baterije nisu ukljucene u pakovanju

ID Oglasa: #163807760
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.