slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

2K WiFi spoljna kruzna kamera za video nadzor Galayou

3.480 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
103
3
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka online
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 11
* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.
* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

【2K Ultra jasna slika i zumiranje sa nagibom】Sa 2K rezolucijom, Galaiou spoljna sigurnosna kamera pruža vam super jasan dnevni i noćni vid. Vifi kamere za dom imaju opseg rotacije od 335° horizontalno i 90° vertikalno, čuvajući vašu imovinu i porodicu bezbednom. Napomena: radi SAMO sa 2,4 Ghz ViFi, 5 Ghz Vifi nije podržan. Ova kamera mora stalno da bude priključena na napajanje.
3 režima noćnog vida i alarmna sirena】Tri režima noćnog vida po vašem izboru: infracrveni režim, režim pune boje i režim alarma. Kada postoji pokret, možete podesiti reflektor da se uključi i uključiti sirenu vodootporne kamere, da biste uplašili nepozvane goste kod kuće, prilaza, hodnika ili stražnjih vrata.
Trenutna detekcija i 24/7 snimanje】Video snimci kretanja će biti snimljeni na klaud/SD karticu (nije uključena) i odmah će vam slati APP upozorenja. Takođe možete da skladištite snimke 24/7 na mikro sd kartici (do 128 GB, nije uključeno). Kućna kamera vam omogućava da vidite snimke bilo kada i bilo gde, a da pritom ne propustite nijedan važan detalj.
Dvosmerni audio i pristup za više korisnika】Ova spoljna bezbednosna kamera je opremljena ugrađenim mikrofonom i zvučnicima koji vam omogućavaju da razgovarate i slušate svoju bebu ili kućnog ljubimca preko ove sigurnosne kamere. Naša aplikacija vam omogućava da kreirate nekoliko porodičnih naloga i delite kameru za nadzor sa porodicom i prijateljima. Podržava RTSP, kompatibilan sa Aleka i Google Assistant-om.
Fleksibilna SD kartica i skladišta u oblaku】 Tehnologija šifrovanja finansijskog nivoa se koristi za najveću zaštitu podataka kako bi se osigurala vaša privatnost. Sigurnosne kamere na otvorenom podržavaju skladištenje u oblaku kako bi sačuvali vaš video, nema potrebe da brinete da će PTZ kamera biti ukradena ili uništena. Ili dodajte Micro SD karticu za lokalno skladištenje video zapisa.

ID Oglasa: #157141104
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.