slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

4g CTRONICS CTIPC-510C-2MP-EU4G spoljna

4.000 din

Požarevac
Kao novo - nekorišćeno
191
5
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Maki
Član od 20.02.2019.
Svi oglasi
Veza sa 3G/4G LTE SIM karticom i mrežnim kablom: kamera za spoljni nadzor sa 3G/4G LTE mrežama nano SIM kartica. Nije potreban Vi-Fi, što ga čini idealnim za spoljašnje prostore sa ograničenim pristupom Internetu ili bez njega, kao što su garaže, farme, dvorišta i bašte. Kamera takođe podržava vezu sa mrežnim kablom i na taj način nudi više mogućnosti povezivanja.
Noćni vid u boji 30 m i 1080P FHD: Sa integrisanim infracrvenim svetlima i belim LED diodama, ova bežična kamera za nadzor sa SIM karticom može da obezbedi jasan IR noćni vid i noćni vid u boji do 30 metara. Takođe možete podesiti pojedinačni glas alarma da upozori neželjene uljeze noću. Ova kamera za spoljni nadzor ima maksimalnu rezoluciju od 1920 k 1080P, sočivo od 3,6 mm i osetljiv senzor za uglađen, jasan kvalitet slike.
Detekcija ljudi i dvosmerni zvuk: ova LTE spoljna IP kamera može da razlikuje ljude i životinje, što pomaže da se lažni alarmi izazvani kišom, lišćem i insektima smanje za 95%. Kada se detektuje pokret, poruka će odmah biti poslata na vaš telefon. Takođe možete da podesite obaveštenja putem e-pošte. Sa ugrađenim mikrofonom i zvučnicima, 4G kamera omogućava razgovore u realnom vremenu sa posetiocima ili poštarom kada ste u pokretu.
Skladištenje SD kartice i daljinski pristup: Ova kamera za spoljni nadzor podržava SD kartice kapaciteta skladištenja do 64 GB (nisu uključene); ne podržava skladištenje u oblaku. Kada je SD kartica puna, novi snimci će zameniti stari. Ova kamera sa SIM karticom je kompatibilna sa P2P uslugom i podržava iOS/Android/Vindovs sisteme („ HiP2P“ „ CTRONICS“ ). Takođe možete da reprodukujete video zapise na svom mobilnom telefonu/računaru u bilo kom trenutku.
IP66 vodootporan i materijal je metal: spoljna kamera za nadzor je opremljena sa IP66 sertifikovanim spoljnim kućištem otpornim na vremenske uslove, tako da dobro radi čak iu ekstremnim vremenskim uslovima (-10° C ~ 60° ). Pored toga, kamera za nadzor je napravljena od metala, što obezbeđuje dobro odvođenje toplote i značajno poboljšava životni vek 4G kamere. Pri vlažnosti od 10% ~ 80%, telo kamere se ne kondenzuje tako brzo.
ID Oglasa: #158952700
Informacije

TEL: 064-555-00-03

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.