slika
slika
1 od 2

Blink Mini 1080p HD IP Kamera za Video Nazdor Amazon Black

4.050 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
51
0
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
Market 067-7173-662 Samo Poziv
Član od 01.12.2012.
kp izlog

Blink Mini 1080p HD IP Kamera za Video Nazdor Amazon Black NOVO VAKUM PAKOVANJE 

 

 

Nadgledajte unutrašnjost svog doma danju i noću pomoću naše 1080P HD unutrašnje priključne pametne sigurnosne kamere sa detekcijom pokreta i dvosmernim zvukom.
Gledajte, slušajte i razgovarajte sa ljudima i kućnim ljubimcima u svom domu sa svog pametnog telefona uz Blink Mini prikaz uživo i dvosmerni zvuk.
Dobijajte upozorenja na pametnom telefonu svaki put kada se detektuje pokret ili prilagodite zone detekcije pokreta tako da možete da vidite šta je najvažnije.
Koristite Mini kao unutrašnje dodatno zvono za Blink Video Doorbell. Slušajte upozorenje u realnom vremenu od Mini kada neko pritisne vaše video zvono.
Izaberite da sačuvate i delite klipove uz besplatnu probnu verziju Blink pretplatničkog plana od 30 dana ili lokalno uz modul za sinhronizaciju 2 (prodaje se zasebno).
Podesite za nekoliko minuta — uključite kameru, povežite je na ViFi i pratite uputstva u besplatnoj aplikaciji Blink Home Monitor.
Radi sa Aleka-om — uparite Blink Mini sa podržanim uređajem koji podržava Aleka da biste uključili prikaz uživo, aktivirali i deaktivirali kameru i još mnogo toga koristeći svoj glas.
Uključuje 1 Blink Mini kameru (crna), komplet za montažu uključujući postolje, USB kabl i adapter za napajanje.

ID Oglasa: #160107260
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.