slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Blink sistem sa 1/2/3/4 kamere i zvonom Akcija!

97 €Zamena moguća

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
14
0
pre 12 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Filip Tech
Član od 27.06.2019.
kp izlog
 Akcija!

Blink Outdoor je HD sigurnosna kamera bez žice na baterije koja vam pomaže da nadgledate svoj dom danju ili noću pomoću infracrvenog noćnog vida. Sa dugotrajnim trajanjem baterije, Blink Outdoor radi do dve godine na dve AA litijumske baterije (uključene).

Blink Outdoor je napravljen da izdrži elemente koji će vam pomoći da zaštitite svoj dom u zatvorenom ili napolju, po kiši ili suncu. Dobijajte upozorenja o detekciji pokreta na svom telefonu uz opciju prilagođavanja zona pokreta u aplikaciji Blink Home Monitor tako da budete upozoreni samo kada je potrebno.

Gledajte, slušajte i razgovarajte sa posetiocima uz Live Viev u realnom vremenu i dvosmerne audio funkcije na vašoj aplikaciji Blink Home Monitor. Dizajniran tako da ga sami možete podesiti za nekoliko minuta. Nije potrebno ožičenje ili profesionalna instalacija. Radi sa Alexom

Sistem sa 1. kamerom + zvono   -97e
sistem sa 2. kamere  + zvono    -150e
sistem sa 3 kamere   + zvono    -195e
sistem za 4 kamere   + zvono    -255e
ID Oglasa: #165906135
Informacije

                  Pogledajte ostale oglase na:  
     
                  https: //filiptech. kpizlog. rs/


               TehnikaPlaystation ● Dyson

                   Fjallraven ● Govee ● Spigen

                                  Filip Tech

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.