slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Conecto smart outdoor bullet camera Wifi full hd

5.000 din

Beograd
Korišćeno
173
3
juče
Odgovara na 0% poruka.
Petar 064/4000-280 Samo Poziv
Član od 05.02.2012.

ЦОНЕЦТО камера за спољни надзор прати ваш дом и упозорава вас на могуће уљезе.  Захваљујући ИП65 заштити, камера може да издржи тешке временске услове.  Камера има нпр.  Фулл ХД видео, ноћни вид и двосмерни аудио.  Камера се такође повезује директно на Ви-Фи, тако да вам није потребно посебно чвориште да бисте је користили.

Ефикасно праћење – чак и ноћу

 

ЦОНЕЦТО ОУТДООР БУЛЛЕТ надзорна камера има Фулл ХД 1080п видео, тако да можете јасно да видите сваки детаљ.  Захваљујући видном пољу од 100 степени, такође можете лако да прегледате велику површину.  Чак и слабо осветљење није проблем, јер камера има ноћни вид до 10 метара.  Можете лако да проверите видео ток у реалном времену из апликације ЦОНЕЦТО било када и било где, све док сте повезани на интернет.  Камера вас обавештава о покретима које детектује, тако да можете брзо да проверите ситуацију да ли сте у канцеларији, у кревету или се сунчате на плажи.  Такође можете променити зону детекције, тако да, на пример, не добијате обавештења од аутомобила у пролазу.

Двосмерни аудио

ЦОНЕЦТО камера за надзор има двосмерни звук, тако да можете разговарати са људима у близини камере.  На пример, можете да кажете поштару где треба да се стави пакет или вашим гостима да ћете одмах доћи и отворити врата.  Камера такође шаље упозорење ако детектује звук.

Више опција за складиштење

ЦОНЕЦТО паметна камера подржава мицроСД меморијске картице до 128 ГБ, тако да снимци остају безбедно ускладиштени у камери.  Ако желите, такође можете да повежете камеру са услугом складиштења у облаку или мрежним видео рекордером.  Изаберите простор за складиштење који желите.

Апликација ЦОНЕЦТО СмартЛифе једноставна за употребу

Контролисање ЦОНЕЦТО надзорне камере је једноставно уз апликацију СмартЛифе која се лако користи и коју можете преузети из продавнице апликација.  Када се апликација преузме и камера се повеже на електричну мрежу, само треба да додате камеру у апликацију.  Апликација СмартЛифе вас саветује како да довршите инсталацију.  Можете брзо да почнете да користите све функције камере без потребе за посебним чвориштем.

Укључено у пакет:

  • Паметна камера за надзор
  • Адаптер за напајање

prodajem novu kameru donetu iz swedske, bez kutije, samo ovo sto vidite na slikama

kamera je ispravna, isprobao sam je

na telefonu se instalira aplikacija, pa pratite vasu kameru u realnom vremenu

stizu vam obavestenja na telefon kad se u vidnom polju kamere nesto pomeri ili neko prodje

na internetu potrazite informacije i kako radi kamera

BIGBOX

ID Oglasa: #147306742
Informacije

Kontaktirajte me SAMO POZIVOM na 064 - 4000-280

Moguce licno preuzimanje predmeta sa oglasa u sledecim gradovima, uz prethodni dogovor o terminu preuzimanja.

KIKINDA ZRENJANIN BEOGRAD SUBOTICA SENTA NOVI BECEJ NOVI SAD SOMBOR

U NEDELJU 05.05.2024. DOLAZIM U BEOGRAD, NOVI SAD I ZRENJANIN DONOSIM PREDMET SA OGLASA


Svaki predmet na oglasu je, na stanju.

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.