slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Ctronics 4G LTE spoljna sigurnosna kamera sa 5x opt

4.500 din

Požarevac
Kao novo - nekorišćeno
274
8
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Maki
Član od 20.02.2019.
Svi oglasi
4G LTE pokrivenost: Ctronics sigurnosna kamera bez Vi-Fi može da radi bilo gde u zemlji sa 4G LTE pokrivenošću, 100% bežična. Pogodno za bilo koji izvor ViFi kao što su ulazna vrata, dvorište, bašta, garaža, farma, skladište, ranč itd.
Lična detekcija i automatsko praćenje: Zahvaljujući ugrađenom KI algoritmu za duboko učenje, ova LTE mobilna IP kamera inteligentno otkriva samo ljude i smanjuje do 95% lažnih alarma izazvanih kišom, lišćem, životinjama i insektima. Štaviše, ova 3G/4G LTE kamera za nadzor može automatski pratiti kretanje ljudi. Gde god da krenete, spoljna ćelijska kamera će vas pratiti u 360° i sve snimati
70ft šareni noćni vid i dvosmerni audio: Ova spoljna 4G ćelijska kamera ima dva režima noćnog vida: noćni vid u boji i IR noćni vid. Dizajn sa dva izvora svetlosti i 4 projektora i 5 infracrvenih svetala pomaže kameri da prikaže slike u živopisnim bojama, a udaljenost za noćni vid je do 30 metara. Sa ugrađenim mikrofonom i zvučnicima, možete razgovarati sa posetiocem u realnom vremenu ili takođe upozoriti neželjene uljeze kada ste u pokretu.
360° 90° Pan Tilt &IP66 vodootporan Sa rotacijom od 360° horizontalno i 90° vertikalno, možete daljinski da kontrolišete sigurnosnu kameru da biste videli svaki unutrašnji i spoljašnji ugao sa svog pametnog telefona/računara. Spoljna sigurnosna kamera je opremljena kućištem otpornim na vremenske uslove prema IP66, koje odlično radi čak iu ekstremnim vremenskim uslovima.
Podržava SD karticu i pametna upozorenja: Ova spoljna LTE ćelijska kamera podržava SD karticu do 64 GB (nije uključena). 4g kamera za nadzor podržava P2P uslugu i kompatibilna je sa IOS/Android/Vindovs sistemima HiP2P CTRONICS“ APP. Možete da pristupite spoljnoj bezbednosnoj kameri bilo kada i bilo gde da biste gledali prenose uživo i delili video zapise sa porodicom i prijateljima.
ID Oglasa: #159200933
Informacije

TEL: 064-555-00-03

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.